Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

”Scările de bloc au devenit parcaje pentru biciclete” – Propunere la Șelimbăr: Construirea de garaje pentru biciclete

”Scările de bloc au devenit parcaje pentru biciclete” – Propunere la Șelimbăr: Construirea de garaje pentru biciclete

Un consilier local din comuna Șelimbăr anunță că depus un proiect de hotărâre pentru construirea de garaje pentru biciclete în zonele de blocuri.

Propunerea vine după ce consilierul Daniel Vidrighin-Bratu spune că a mers în numeroase scări de bloc din Șelimbăr, unde a constatat că intrările s-au transformat în adevărate parcări, tot mai mulți localnici având biciclete. În plus, noile blocuri construite în Șelimbăr nu mai au prevăzute boxe pentru depozitare.

”De la începutul mandatului de consilier am intrat în zeci de scări de bloc din comuna Șelimbăr. Scările de bloc au devenit parcaje pentru biciclete. Pe bună dreptate, blocurile noi nu se mai construiesc cu boxe și atunci singura variantă unde poți să-ți parchezi bicicletele este scara blocului.

Am depus la primăria Șelimbăr un proiect pilot pentru construirea de garaje pentru biciclete. Am identificat terenul necesar în zona străzilor Ana Aslan – Aleea Unirii, unde propunem construirea de garaje pentru o sută de biciclete. Veți putea închiria un loc într-unul dintre aceste garaje pentru o sumă de până la 50 de lei pe an, iar siguranța bicicletei va fi asigurată de un sistem video și unul de control pe bază de cartelă de acces”, a explicat consilierul Daniel Vidrighin-Bratu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5413

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihai Tanase

Acum 6 luni

"În plus, noile blocuri CONSTRUITE în Șelimbăr nu mai au PREVĂZUTE boxe pentru depozitare." Pai daca sunt deja CONSTRUITE, cum sa mai fie PREVĂZUTE boxele ?
Raspunde

Murzea

Acum 6 luni

Bravo Dani! Buna idee!
Raspunde

Dea irina

Acum 6 luni

Parcaje? ... ce,I aia sau nu mai înțelege la voi vorbește românește
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus