Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Piața Mare debutează în 17 noiembrie cu o nouă amenajare. Organizator: ”Calitatea și tradiția definesc experiența”

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Piața Mare debutează în 17 noiembrie cu o nouă amenajare. Organizator: ”Calitatea și tradiția definesc experiența”

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va avea loc în acest an între 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Sibiu propune sibienilor și turiștilor în acest an peste 110 expozanți, mai mult de o treime dintre ei fiind la prima prezență în cadrul acestui eveniment. Astfel, toți cei care se vor afla în căutarea unui cadou pentru cei dragi de sărbători vor avea o nenumărate variante la dispoziție.

Procesul de selecție a expozanților a început încă din luna mai, s-a încheiat în luna iunie, oferindu-le tuturor suficient timp pentru a se pregăti temeinic pentru cele peste 50 de zile de eveniment, în special celor care propun produse confecționate manual sau care necesită o muncă foarte migăloasă.

Noul plan de amplasament al târgului a fost creat special încât să promoveze plimbarea și descoperirea fiecărui stand al expozanților, accentul fiind pus în primul rând pe calitate, pe autenticitatea produselor și pe o prezentare cu mult gust a mărfii propuse pentru un cadou special de sărbători.

„Vă invităm să luați parte la o sărbătoare autentică unde calitatea și tradiția definesc experiența. Vă așteptăm în Piața Mare din Sibiu pentru a trăi magia sărbătorilor în cel mai pur și intens mod posibil”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Ediția din acest an se va distinge prin crearea unei atmosfere care capturează esența tradițională a unui Târg de Crăciun, așa cum este cunoscut și apreciat la nivel internațional acest tip de eveniment, fără a adăuga elemente de divertisment neesențiale sau care ar îndepărta evenimentul de acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Vasile32

Acum 1 lună

Andrei Drăgan............ce naste din pisica....soreci mananca...........asta e doar pentru cunoscatori.....
Raspunde

Vasile32

Acum 1 lună

Andrei Dragan.........ce naste din pisica soareci mananca......asta e pentru cunoscatori......
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 1 lună

Acest târg deschis cu o lună și ceva inainte de Crăciun,nu face altceva decât să estompeze farmecul și taina acelor zile de sărbătoare.Cred că era suficient cu doua săptămâni inainte,prea mult ne gândim doar la profit și vrem să facem din orice lucru o afacere.
Raspunde

Eu

Acum 1 lună

Daca ramane acelasi format al casutelor...nu se schimba nimic.Ar trebui redesenat targul complet...nu doar puse casutele in alta forma...devine monoton de-a dreptul...ganditi ceva nou
Raspunde

Gheorghe ion

Acum 1 lună

Nu inteleg de ce il inchid in 2. Nu pot si ei sa il inchida in 4/7 ianuarie, cand se termina vacanta? Nu am mai calcat in el de ani buni, dar parca devine depresiv orasul cand se inchide imediat dupa revelion
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus