Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Florarul care plantează flori pe gratis la spital felicitat de sibieni. „Suntem copleșiți de bunătatea oamenilor”

Florarul care plantează flori pe gratis la spital felicitat de sibieni. „Suntem copleșiți de bunătatea oamenilor”

Florin Oprița, florarul care plantează gratis, în fiecare toamnă, crizanteme multicolore în preajma Spitalului Județean Sibiu, în amintirea mamei sale este copleșit de nenumăratele felicitări pe care le-a primit de la sibieni pentru gestul său.

„Primesc mesaje și telefoane din partea unor oameni pe care nu i-am întâlnit niciodată. Alții au venit la seră, în Cristian, să mă cunoască și să cumpere flori,” spune Oprița.

Reprezentanții Consiliului Județean au vorbit din nou cu florarul care a înduioșat oamenii prin gestul său de apreciere a locului în care mama sa a lucrat 33 de ani.

Citește și Sibianul care plantează gratis crizanteme în fața spitalului, în amintirea mamei. „Vreau să știe că am rămas același om bun”

La Piața de lângă Sala Transilvania din această sâmbătă, oamenii îl felicită și îi strâng mâna. „M-au cautat ieri, la Consiliul Județean Sibiu, în piața de vineri și azi, aici, la Piața Volantă Transilvania. Eu și soșia mea, Adriana, suntem copleșiți de bunatatea lor. Încă mai sunt oameni buni pe lumea asta,” spune florarul sibian. 

Florin Oprița plantează gratis, în fiecare toamnă, crizanteme multicolore în preajma Spitalului Județean Sibiu, în amintirea mamei lui care a lucrat acolo timp de 33 de ani.

„Mama a lucrat aici, la Județean. A fost infirmieră la Ginecologie, dar nu a apucat pensia, s-a prăpădit. Toamna aduc aceste flori cu gândul la ea, că mă vede din Cer. Vreau să știe că am rămas același om bun, că sunt încă băiatul ei,” spune Florin, care după ce a lucrat mai mulți ani în străinătate, în construcții, s-a întors în Sibiu și și-a deschis o seră de flori, la Cristian. 

foto Consiliul Județean Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus