Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
4°C

„Ionesco suite - EUGÈNE IONESCO”, „Apă, ce bucurie!” și „Un secret despre bucurie”, premierele lunii noiembrie pe Scena Digitală a TNRS

„Ionesco suite - EUGÈNE IONESCO”, „Apă, ce bucurie!” și „Un secret despre bucurie”, premierele lunii noiembrie pe Scena Digitală a TNRS

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), aduce în luna noiembrie, pentru abonații săi, trei spectacole care au fost sold-out  în Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) și care au avut nenumărați spectatori care și-ar fi dorit să le vadă.

„Ionesco suite - EUGÈNE IONESCO”, o producție a celebrelor Théâtre de la Ville & Teatro della Pergola și TNRS,  Apă, ce bucurie!”, a companiei Circus Baobab, și „Un secret despre bucurie” sunt creațiile de care publicul din Sibiu, din România și din lume se poate bucura în premieră în format digital.

Ionesco suite - EUGÈNE IONESCO, spectacolul celebrei companii  Théâtre de la Ville de la Paris, cu care TNRS are un parteneriat strategic, este transpus acum pentru toți cei care și-au dorit un bilet în FITS și nu l-au putut vedea. Dragi spectatori, aveți bucuria să-l vedeți online pe Scena Digitală din Sibiu.

Spectacolul Apă, ce bucurie! al companiei Circus Baobab a adus frumusețea și bucuria marii companii din Africa de a trăi și a juca miracolul vieții și al existenței apei pe pământ. Este un sentiment atât de tonic să vezi artiști care aduc speranța de a fi într-un ritual al dansului, al muzicii și al frumuseții fără egal.

Un secret despre bucurie este un spectacol unic, construit special de cei 27 de actori în Sinagoga din Sibiu, un spațiu atât de special și de frumos, care a fost adus la viață cu acest spectacol, care continuă să se joace live și, începând din această clipă, online. Bucurați-vă de ceea ce înseamnă acest secret despre bucurie într-o lume atât de plină de conflicte și războaie. Vizionare plăcută!”, a declarat Constantin Chiriac, președintele FITS și directorul general al TNRS.

Bilete și abonamente pe Scena Digitală

Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Intrati in febra hotiei, jafului si talhariei, romanii de cultura n-au observat nici disparitia dramaturgului Eugene Ionesco.
Raspunde

Barosanu

Acum 1 lună

Probabil că „românii de cultură” au observat dispariția lui Ionesco acum 30 de ani, când s-a întâmplat evenimentul. Întrebarea e cum de dvs. ați observat-o abia acum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus