Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Crosul inimii: sibienii, invitați să alerge și să facă antrenamente pe stadionul municipal. Taxa de înscriere va fi donată fundației Polisano  

Crosul inimii: sibienii, invitați să alerge și să facă antrenamente pe stadionul municipal. Taxa de înscriere va fi donată fundației Polisano  

Sibienii care vor să facă o faptă bună pot participa în data de 14 noiembrie la un eveniment inedit prin care vor putea sprijini fundația Polisano. Crosul inimii va începe de la ora 18:30 pe Stadionul Municipal Sibiu, iar taxa de participare este de 50 de lei.

Toți cei care vor să participe la evenimentul sportiv o pot face indiferent de condiția fizică pe care o au pentru că nu este vorba de rezistență sportivă, ci de a spijini o cauză umanitară.

„În fapt, transformăm un antrenament al Clubului Sportiv Comunitar Sibiu într-un prilej de sărbătoare. Nu vom avea un cros clasic, nu vom avea doar alergare, ci vom și învăța despre cum să facem încălzirea pentru alergare, vom face exerciții de școala alergării, apoi vom parcurge în alergare/mers, în interiorul stadionului kilometri: unii mai puțin, alții mai mulți, după cât poate fiecare. Haideți să alergăm împreună pentru a aduce bucurie în inimile copiilor și pentru a ne pune inimile în mișcare!”, se arată în descrierea evenimentului postat pe facebook.

Toate fondurile strânse vor fi donate Fundației Polisano pentru a sprijini copiii cu afecțiuni cardiace. Înscrierea la crosul inimii se poate face aici. https://sello.ro/fundatia-polisano/145-crosul-inimilor

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus