Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Deranj la Cluj după ce CFR a pierdut cu Hermannstadt: ”Trăim o deziluzie”. Măldărășanu: Nu plec nici în iarnă

Deranj la Cluj după ce CFR a pierdut cu Hermannstadt: ”Trăim o deziluzie”. Măldărășanu: Nu plec nici în iarnă

Antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini se declară total nemulțumit de evoluția elevilor săi, după meciul pierdut, 0-1 cu AFC Hermannstadt, luni seara, pe stadionul municipal din Sibiu.

„Am picat un examen important, trăim o deziluzie și o amărăciune. A fost o seară importantă, dar nu am fost bine. Am încercat să schimbăm dinamica jucătorilor din teren. Am vrut, ne-am dorit, dar nu am reușit să fim incisivi și concreți în fața porții. Am avut posesie, dar, din păcate nu am fost periculoși”, a transmis după meci antrenorul clujenilor.

Dezamăgirea e cu atât mai mare cu cât dacă ar fi învins la Sibiu CFR trecea pe primul loc în clasament, peste FCSB. Așa, se menține între cele două echipe o distanță de două puncte.

”Am pierdut un examen important, inclusiv eu. Trebuia măcar să facem un egal. Putem vorbi mult despre acest meci, dar ne gândeam toți că vrem primul loc. Una e să te gândești, alta e să demonstrezi că meriți pe teren. A fost un examen precum vor fi cele din play-off”, a declarat Andrea Mandorlini.

Măldărășanu: ”Îmi fac meseria, mă lasă să fac meseria”

De cealaltă parte, Marius Măldărășanu a răspuns din nou la întrebările legate de o eventuale plecare de la echipă.

”Nu, nu plec. Mă simt bine. Îmi fac meseria, mă lasă să fac meseria. Pentru mine e cel mai important. Da, la un moment dat poate se va întâmpla, dar nu mă gândesc nici să plec din iarnă. Avem un lot omogen și nu m-am gândit în niciun moment să plec. Au apărut fel și fel de știri, dar mă simt bine aici și aș vrea să fac o performanță frumoasă aici. Mai e mult de muncă, mai sunt 15 meciuri, iar distanța dintre echipe este foarte mică"”, a declarat Măldărășanu, citat de Sport.ro.

”Mă bucur că am câștigat azi un meci foarte greu. Am urcat pe locul 4. De data asta nu i-am anunțat pe băieți la ședința tehnică despre posibilitatea de a urca pe 4. Am făcut-o înaintea meciului cu Oțelul, iar după acel meci egal mi-au reproșat băieții să nu le mai zic. Mă bucur că am câștigat, au făcut un meci extraordinar tactic, un efort foarte mare”, a completat Măldărășanu.

Sâmbătă, 11 noiembrie, AFC Hermannstadt va juca în deplasare cu Farul Constanța, câștigătoarea campionatului precedent. Meciul se va desfășura de la ora 21.

Sursa foto: Adrian Bugariu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Leo

Acum 5 luni

De ce să plece Dani Coman și Marius Maldarusanu de la Hermannstadt? Aici au stabilitate și sunt sigur că în viitor vor juca în Europa și poate va câștiga și Cupa României! Dacă merg la altă echipă nu vor rezista ! Aici la Sibiu vrem Stabilitate și o echipă care să se bată la cupele europene și de ce nu câștigarea Campionatului! Un Ferguson de România se poate și la Sibiu ! Unde să plece Marius Maldarusanu poate în Maldive în vacanța de iarnă! Acest om merită să rămână pe viață la Sibiu și jucătorii la fel ! Trebuie să vreți mai mult în viitor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus