Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

„Paw It Up”: patru studenți ai facultății de Științe Economice strâng fonduri pentru adăpostul de câini „Animal Life”. „Iubim animalele și credem că împreună putem construi un loc al iubirii și al speranței”

„Paw It Up”: patru studenți ai facultății de Științe Economice strâng fonduri pentru adăpostul de câini „Animal Life”. „Iubim animalele și credem că împreună putem construi un loc al iubirii și al speranței”

Patru studenți ai Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu strâng fonduri (mâncare, bani, articole de igienă) pentru adăpostul de câini „Animal Life” Sibiu. Strângerea de fonduri este organizată în cadrul unui proiect al facultății.

Valeria – Ioana Cârstea, Radu - Ilie Bobanga, Evelyn - Alesea Dușe și Baciu Karla – Sabrina desfășoară astfel campania „Paw It Up” prin care își doresc să ajute adăpostul asociației și să încurajeze oamenii să doneze.

„Am ales această idee deoarece iubim animalele și credem că, împreună putem construi un loc al iubirii și al speranței, pentru aceste suflete nevinovate. Am fost la cei de la Animal Life si am vorbit cu președinta asociației, care ne-a dat mai multe detalii despre adăpost, iar noi i-am explicat în ce constă proiectul nostru și au fost de acord și recunoscători față de noi că vrem să-i ajutăm”, au transmis cei patru studenți.

Cei care vor să doneze o pot face luând legătura cu ei pe pagina de instagram paw.it.up sau pe adresa de mail pawitup4@gmail.com.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus