Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Un copil de 12 ani este dat dispărut. A plecat de acasă în 14 noiembrie și nu s-a mai întors

Un copil de 12 ani este dat dispărut. A plecat de acasă în 14 noiembrie și nu s-a mai întors

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 12 ani, care a plecat într-o direcție necunoscută fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, fiul său BANGALĂ HERNANDEZ MARIANO, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă. 

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 40 de kg, ochi căprui, păr șaten, scurt. 

În momentul plecării, minorul ar fi purtat o geacă de culoare negru cu glugă, pantaloni sport de culoare negru și adidași de culoare gri.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus