Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Vremea în Sibiu, săptămâna viitoare: marți va fi cel mai cald, iar în weekend va ploua și va ninge. Maxim 5 grade

Vremea în Sibiu, săptămâna viitoare: marți va fi cel mai cald, iar în weekend va ploua și va ninge. Maxim 5 grade

Săptămâna viitoare, temperaturile maxime din județ vor varia între 13 grade, câte se estimează că vor fi marți, până la cel mult 5 grade, cât se preconizează pentru sfârșitul săptămânii. Vor fi ploi slabe pe tot timpul săptămânii și va ninge pe alocuri.

Luni. Vremea se va încălzi ușor, devenind apropiată de normalul termic. Cerul va fi temporar noros și trecător se vor semnala ploi slabe. La munte vor predomina ninsorile, dar la altitudini mai joase se vor semnala precipitații mixte sau ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, iar la munte cu rafale ce vor depăși temporar 70 km/h în zonele înalte, viscolind zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Marți. Intervalul 21.11.2023 ora 08 – 22.11.2023 ora 08

Vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi temporar noros. În special în cursul serii și al nopții, pe arii relativ extinse, se vor semnala precipitații, ploi în zonele joase și mixte la munte, predominant ninsori în zonele înalte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Miercuri. Intervalul 22.11.2023 ora 08 – 23.11.2023 ora 08

Vremea se va răci și va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei, local în zonele joase va ploua slab, iar la munte se vor semnala precipitații mixte, temporar ninsori pe creste. În cursul nopții, pe arii restrânse va mai ninge slab la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în cursul nopții.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade.

Joi. Intervalul 23.11.2023 ora 08 – 24.11.2023 ora 08

Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros la munte, unde izolat se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare în zonele joase, iar la munte cu intensificări mai susținute, viscolind temporar zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 5 grade, iar cele minime între -4 și -1 grade.

Weekend. Tendința evoluției vremii în intervalul 24.11.2023 ora 08 – 27.11.2023 ora 08

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei și trecător se vor semnala precipitații mixte slabe. Vântul va prezenta intensificări temporare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

A

Acum 1 săptămână

Nu mai pozați bă casa galbenă, nu ați văzut că e proprietate privată?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus