Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Actualizare: Gheorghe Banu, sibianul dispărut de mai bine de o lună, a fost găsit în Cluj. Familia: „Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați ascultat și ați transmis mesajul nostru”

Actualizare: Gheorghe Banu, sibianul dispărut de mai bine de o lună, a fost găsit în Cluj. Familia: „Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați ascultat și ați transmis mesajul nostru”

Actualizare: Familia lui Gheorge Banu sau Dodu, cum îl cunosc prietenii, anunță că bărbatul a fost găsit în urma articolului publicat în Turnul Sfatului. Acesta lipsea de acasă de mai bine de o lună, dispariția lui fiind anunțată și la poliție încă de la începutul lunii ianuarie. Sora bărbatului le mulțumește tuturor persoanelor care au distribuit materialul și care au reacționat la mesajul transmis. Fratele ei este bine și urmează să vină acasă. 

La o zi după publicarea materialului în Turnul Sfatului sora lui Gheorghe Banu a sunat să anunțe fericită că fratele ei a fost găsit. 

„Vreau să vă spun că l-am găsit. Este bine și urmează să vină acasă. Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați ascultat și ați transmis mesajul nostru. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat să găsim”, spune femeia. 

Potrivit acesteia, bărbatul se află în județul Cluj, acolo unde locuiește fosta sa soție. 

Știre inițială: Gheorghe Banu sau Dodu, cum îl strigă prietenii, a dispărut de acasă de mai bine de o lună, iar familia lui îl caută cu disperare. Încă de la data dispariției surorile lui au anunțat poliția, dar până la acest moment nu se știe nimic de el. De aceea, orice informație cu privire la Dodu poate fi de mare ajutor și poate duce la găsirea lui.

Gheorghe Banu a dispărut de acasă la începutul lunii ianuarie, iar de atunci nu se mai știe nimic de el. Bărbatul are 46 de ani și este din Apoldu de Sus, județul Sibiu.

Una dintre surorile lui spune că în data de 3 ianuarie a vorbit ultima dată cu el la telefon, dar nu i-a dat de înțeles că pleacă undeva sau că are planuri.

„La acel telefon nu mi-a spus nimic de nicio plecare, dar înainte de asta tot spunea că pleacă să-și găsească nevasta. De când am vorbit cu el atunci nu l-am mai putut contacta și nimeni nu mai știe nimic de el”, spune sora lui.

Potrivit acesteia fratele ei s-a despărțit de soție în urmă cu aproximativ un an și de atunci ar fi căzut într-o depresie din care nu a reușit să-și revină. Spunea des că pleacă să-și caute soția care era de loc din comuna Baciu, județul Cluj.

„El tot avea obiceiul să mai plece la Cluj și dormea prin autogară acolo, dar acum nu mai știe nimeni nimic de el, iar noi vrem să știm dacă este bine. Am anunțat încă de atunci dispariția lui la poliție, am întrebat în toată Miercurea Sibiului, dar nimeni nu știe nimic de el”, mai spune sora lui.

Gheorghe Banu este înalt, are 1,90 metri înălțime, are ochi căprui și părul șaten închis. Când a plecat de acasă era îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și un fes negru. Cel mai probabil și pantalonii erau negri. Este tot ceea ce poate spune sora lui.

Femeia roagă ca în cazul în care cineva îl vede și îl recunoaște să sune la numărul de telefon 0747.303.802 sau să anunțe poliția.  

„Vă rog, dacă îl vedeți, anunțați-ne, sunați-ne!”, încheie sora bărbatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus