Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Zile cu precipitații, nori și răcire ușoară. Vremea va fi capricioasă săptămâna viitoare

Zile cu precipitații, nori și răcire ușoară. Vremea va fi capricioasă săptămâna viitoare

Meteorologii anunță pentru Sibiu o vreme destul de capricioasă pentru săptămâna viitoare. Până joi, cel puțin sunt anunțate precipitații, cer în mare parte noros și chiar ninsori la munte, la peste 1800 de metri. Chiar dacă temperatura din termometre va mai scădea, valorile vor fi considerate, în continuare, ridicate pentru această perioadă. Pe finalul săptămânii iese soarele și weekendul este anunțat a fi unul cu vreme caldă și frumoasă.

Luni

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu valori termice în ușoară scădere față de ziua anterioară. Cerul va deveni mai mult noros și temporar vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă. Începând cu orele serii, la munte precipitațiile vor deveni mixte, treptat predominând ninsorile în zonele înalte. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp, cu cele mai mari valori în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în zonele înalte de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Marți

Vremea va fi în general închisă și va intra într-un proces de răcire, dar temperaturile vor caracteriza în continuare vremea ca fiind caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros ziua și în prima parte a nopții, apoi se va degaja parțial. Va ploua ziua, iar în cursul nopții precipitațiile vor fi mixte. La munte precipitațiile vor fi mixte în cursul zilei, cu ninsori la peste 1800 m, iar noaptea vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate cantitativ, de peste 15 l/mp. La munte se va depune un strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 10 grade, iar cele minime între 0 și 1 grad.

Miercuri

Vremea va continua să se răcească și se va ameliora din punctul de vedere al precipitațiilor. Cerul va fi variabil. Izolat se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, iar pe arii restrânse la munte vor predomina ninsorile, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 7 grade, iar cele minime între -4 și -3 grade. Izolat vor fi condiții de formare a ceții.

Joi

Vremea va fi însorită și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 7 grade, iar cele minime între -5 și -3 grade.

Vineri, Sâmbătă și Duminică

Vremea va fi relativ caldă și în general frumoasă. Izolat vor fi condiții de formare a ceții.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus