Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
7°C

Poliția Locală despre femeia prinsă la furat pe Bălcescu: A fost amendată deja de patru ori

Poliția Locală despre femeia prinsă la furat pe Bălcescu: A fost amendată deja de patru ori

Reprezentanții Poliției Locale Sibiu informează joi că femeia prinsă ieri la furat pe bulevardul Nicolae Bălcescu este în evidențele instituției de mai mult timp, fiind deja amendată de patru ori numai în 2024.

Reamintim că o femeie în vârstă, îmbrăcată auster și cu un mers ușor șchiopătat, a fost surprinsă miercuri dimineață furând mai multe obiecte de pe o terasă din centrul Sibiului. Când a fost prinsă, angajații localului au constatat cu surprindere că femeia nu este deloc ceea ce pare, ci o femeie foarte tânără, poate chiar minoră, iar hainele și mersul reprezintă o găselniță pentru a părea inofensivă și a trece neobservată.

După ce a fost oprită de poliție, iar prejudiciul recuperat, femeia respectivă a fost lăsată să plece. O oră mai târziu ea se plimba pe lângă aceleași terase de unde furase sau încercase să fure mai devreme.

”În data de 21 februarie, în jurul orei 12:20 dispeceratul Poliției Locale a observat pe camerele de supraveghere de pe str. Nicolae Bălcescu o persoană care apela la mila publică. Un agent al Poliției Locale s-a deplasat în teren, dar persoana respectivă nu a mai fost identificată în locația respectivă.

În momentul în care polițiștii locali au ajuns în zonă, aceștia au fost însă abordați de angajatul unei terase de pe str. N. Bălcescu care a sesizat că au fost furate mai multe obiecte de pe mese. Polițiștii au reușit să găsească persoana în cauză, angajatul terasei confirmând că acea este cea care a furat bunurile. Asupra ei nu au fost găsite decât obiecte personale, iar după ce a verificat încă o dată, angajatul terasei a confirmat că obiectele au fost repuse la locul lor.

Agenții de Poliție Locală au rămas în patrulare în această zonă și, după câteva ore, au surprins persoana în cauză apelând la mila publică, aplicându-i amendă pentru această contravenție. De altfel, acestei persoane i-au fost deja aplicate anul acesta alte 4 amenzi pentru cerșetorie”, au transmis pentru cititorii Turnul Sfatului reprezentanții Poliției Locale Sibiu.

Citește și:

O nouă înșelătorie pe Bălcescu: Hoața care se preface că-i bătrânică pentru a nu trezi suspiciuni

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Grija!

Acum 1 lună

Grija si la escrocheria cu laptele praf. Pe vremuri purtau "papusi de carpe", acum nici cu asta nu se mai complica. Abordare: poveste lacrimogena, mers musai la farmacie dupa lapte praf, cu rugamintea sa pastreze ele bonu. Cand se schimba tura merg si returneaza laptele in aceeasi farmacie si iau pleaca cu banii... Daca nu le tine figura, il vand pe "piata neagra". Fain, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus