Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Ciolacu: din 2025, altă coaliție nu se poate creiona decât în jurul PSD și PNL. „Așa sunt vremurile”

Ciolacu: din 2025, altă coaliție nu se poate creiona decât în jurul PSD și PNL. „Așa sunt vremurile”

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, consideră că, în actualul context politic, menţinerea unei alianţe de guvernare între PSD şi PNL după alegeri reprezintă singura variantă viabilă, relatează Agerpres.

"Cum ar fi arătat România în acest moment fără să existe o stabilitate politică? Da, sunt unul dintre aceia care consideră că în acest moment trebuie să arătăm românilor calea corectă, aceea de stabilitate politică. Uitaţi-vă la tot eşichierul politic şi veţi vedea că altă coaliţie, alianţă din 2025 nu se poate creiona decât în jurul Partidului Social Democrat şi a Partidului Naţional Liberal, adversarii tradiţionali ai Partidului Social Democrat, cum şi noi suntem adversarii tradiţionali ai Partidului Naţional Liberal. Acestea sunt vremurile, trebuie să ne adaptăm vremurilor prin care trecem", a declarat Ciolacu sâmbătă, la conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei PSD Harghita.

El a subliniat, în acelaşi context, că cei aflaţi la guvernare au obligaţia să asigure stabilitatea ţării şi dezvoltarea comunităţilor.

"Nu poţi guverna în scandal, în haos. Nu poţi guverna de pe Facebook făcând live-uri prin Parlament sau pe stradă sau în Guvern. Aceste lucruri sunt trecătoare", a mai spus Marcel Ciolacu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Kukuruku

Acum 1 lună

Stabilitatea nu e buna in sine. E si in Rusia, nu?
Raspunde

L

Acum 1 lună

Asta sa o crezi tu covrigarule, nici dracu nu o sa va mai voteze !
Raspunde

AndreiM

Acum 1 lună

Tovarasi, stati linistiti la locurili voastre. Vrem linisti si stabilitati in tara. Vrem conses si aprobarea dumneavoastra pentru a putea fura in linisti in urmatorul cincinal. Numai cu hoti ca noi la conduciri, nu veti fi furati de altii. Noi va vom lua si izmenele de pe voi. dar cel putin veti avea liniste ca stiti de cine sunteti furati. Va vom fura pe fata, fara ocolisuri. Nu umblam pe la spate, decat din cand in cand.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus