Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Intrare liberă mâine pentru sibieni și pensionari la toate muzeele Brukenthal

Intrare liberă mâine pentru sibieni și pensionari la toate muzeele Brukenthal

Conducerea Muzeului Național Brukenthal anunță că joi, 7 martie, toate muzeele din cadrul Muzeului Național Brukenthal vor putea fi vizitate gratuit de sibieni și pensionari.

”Această inițiativă ca în prima joi din fiecare lună să fie intrare gratuită pentru sibieni și pensionari a aparținut domnului Alexandru Constantin Chituță, manager interimar și a fost votată de Consiliul de Administrație”, transmit reprezentanții muzeului sibian.

Sibienii pot admira astfel gratuit Galeria de Artă Europeană din Palatul Brukenthal, Galeria de Artă Românească din Casa Artelor, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Cinegetic și altele.

Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00, ultimul bilet fiind eliberat la ora 17:15.

Conform calendarului zilelor cu acces gratuit pentru public în anul 2024, doamnele și domnișoarele vor putea vizita gratuit Muzeul de Artă Contemporană și vineri, cu ocazia zilei de 8 martie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dan

Acum 1 lună

Modificatj data !!!! E vorba de 7 Martie!!!

Raspunde

Muresan

Acum 1 lună

Da' ce ? E ziua muzeelor sibiene?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus