Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Aeroportul Sibiu caută rute spre Italia. ”Se vor explora strategii comune de promovare a turismului între Sibiu și regiuni cheie din Italia”

Aeroportul Sibiu caută rute spre Italia. ”Se vor explora strategii comune de promovare a turismului între Sibiu și regiuni cheie din Italia”

Asociația care reprezintă interesele antrepărenorilor italieni în țara noastră, Confindustria România, s-a întâlnit cu președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean și directorul Aeroportului Sibiu, Marius Gîrdea, în vederea dezvoltării conexiunilor aeriene între Aeroportul Internațional Sibiu și regiuni cheie din Italia.

Confindustria România, singura entitate patronală recunoscută oficial de către Guvernul României, în vederea reprezentării comuniții de afaceri italiene, și-a exprimat un interes ferm în promovarea și susținerea dezvoltării conexiunilor aeriene între Aeroportul Internațional Sibiu și regiuni cheie din Italia, se precizează într-un comunicat de presă remis de Aeroportul Sibiu.

Reprezentanții Confindustria România consideră că dezvoltarea și reluarea conexiunilor aeriene directe spre și dinspre Italia de la Sibiu va aduce beneficii semnificative atât mediului de afaceri, cât și comunității locale din Sibiu și din regiunile învecinate.

„Consider că este important să aducem o contribuție concretă la dezvoltarea și promovarea judeţului Sibiu, așadar am fost încântați să acceptăm această invitație, care ne-a permis, în cadrul întâlnirii, să stabilim și să activăm imediat un proiect structurat. Orașul se poate mândri cu numeroase companii care își desfășoară activitatea în sectorul manufacturier, cel al materialelor de construcții, auto și alimentar. În mod special, sectorul auto este unul dintre cele mai importante din această zonă, care are un farmec aparte, datorită arhitecturii medievale și istoriei sale milenare. Sibiul și împrejurimile sale reprezintă un loc de mare interes din punct de vedere economic și turistic. Cu arhitectura sa medievală, frumusețea naturală și viaţa culturală activă oferă vizitatorilor o combinație perfectă între cultură, natură și recreere. Doresc aşadar să mulțumesc Președintei Consiliului Județean Sibiu, doamna Daniela Cîmpean, domnului Grigore Popescu și Directorului General al Aeroportului din Sibiu, domnul Marius Ioan Gîrdea, pentru primirea călduroasă și încrederea pe care ne-au acordat-o, considerând Confindustria România un interlocutor privilegiat pentru interacțiunea economico-turistică și culturală dintre această regiune ofertantă și Italia”, a declarat Giulio Bertola, președinte Confindustria România.

Daniela Cîmpean spune că întâlnirea reprezintă un punct de plecare în vederea dezvoltării relațiilor dintre Sibiu și regiuni din Italia.

 „Din perspectiva noastră, Confindustria Romania reprezintă un reper atât pentru cele mai importante investiții italiene în țara noastră, cât și pentru societățile din Italia care doresc să stabilească o interacțiune economică cu România și, în special, cu județul Sibiu. În urma acestei întâlniri, ne așteptăm să stabilim un plan de acțiune clar, în strânsă colaborare cu toate părțile implicate. Sunt încrezătoare că acest efort comun va contribui în mod semnificativ la avansarea obiectivelor noastre comune de construire a unei relații de lungă durată concretizată prin conexiuni aeriene cu regiuni cheie din Italia.” – a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Activitățile Confindustria România includ promovarea investițiilor, facilitarea relațiilor de afaceri, participarea la târguri comerciale și evenimente economice, organizarea de întâlniri de networking și furnizarea de informații și consultanță privind reglementările și oportunitățile de afaceri din România.

Confindustria România este, de asemenea, cea mai mare reprezentare internațională a Confindustria, membră a Confindustria Eastern Europe (CEE), oferind astfel companiilor membre acces la o rețea de organizații permanente în 11 țări din Europa de Est.

Sursa foto: Aeroportul Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Echipa castigatoare

Acum 1 lună

Datorita muncii si sacrificiului echipei liberale care pastoreste judetul Sibiu, cetatenii isi pot permite inchirierea de chartere si aeronave private. Nu avem nevoie de companii aeriene si multe rute, asa cum procedeaza oraselele mai sarake, ca Clujul si Timisoara. Sibiul dospeste de bogatie!
Raspunde

Giovanni

Acum 1 lună

A fost o rută excelentă, spre treviso, cred ca e cea mai bună
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Popescu

Acum 1 lună

Sa intelegem ca italienii (Confindustria) fac lobby la duamna Cimpean? Sa faca bine ca e nevoie la vistieria galbena! Alegeri multe... cheltuieli mari.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Claudiu

Acum 1 lună

I-auzi, ia, tocană de vorbe! "Se vor explora strategii comune de promovare a turismului între Sibiu și regiuni cheie din Italia” Explorator șâf fi-va Bibu cățărătorul și cuceritorul arctic. Sper să nu uite să ne anunțe când se comite primul pas al plecării în explorare. Si mai sper să o facă cu bicicleta. Pe via Transilvanica. Sau pe gios, până la Roma. Badea Cârțan, style. Neapărat înainte de alegerile de anul ăsta; când , sper, va rămâne fără obiectul muncii
Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

Poate găsește rute și spre Spania ....au modernizat aeroportul și nu sunt curse.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bambolero

Acum 1 lună

Nu sunt curse la 30 euroi în care se urcă cu papornițe care put a cârnați, Nici nu vor fi.
Raspunde

Sibian

Acum 1 lună

Povești nemuritoare!Sibiul a avut rute excelente spre Italia:Milano,Treviso Bologna!Pline și eficiente!La fel spre Dublin si Charleroi!Acum am rămas cu amintiri!Și cu degetul in gură! Așa că nu ne mai aburiți cu gargară ieftină pe care nu o mai crede nimeni!
Raspunde

Bambolero

Acum 1 lună

Și rutele celea le-a adus șeft-o de la partid și le-a desființat Câmpean?
Raspunde

Sibian

Acum 1 lună

O să mai găsească rute noi la Sibiu la sfăntul așteaptă,,etcc,etcccc.
Raspunde

Gogoasa Electorala

Acum 1 lună

Cine mai inghite gogosile doamnei Campean & Staff? Pana nu se introduc oficial in programul aeroportului din Sibiu cursele spre Italia, nu credem nimic. Vrem fapte, nu vorbe!
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 lună

Acest mesaj a fost șters deoarece conține injurii

Raspunde

Ra

Acum 1 lună

Excludeți politicul din conducere și decizii, aduceți profesioniști și totul va funcționa. E simplu!
Raspunde

Vasile32

Acum 1 lună

Dar dnul Marius Girdea este liber ?!? .......ca parca a omorat un om...............

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus