Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Primarul interimar din Marpod s-a înscris în PSD. Sebastian Dotcoș e fiul fostului primar liberal

Primarul interimar din Marpod s-a înscris în PSD. Sebastian Dotcoș e fiul fostului primar liberal

Cel mai tânăr primar PNL din județ se alătură echipei PSD, anunță președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, pe pagina sa de Facebook.

”Faptul că el și echipa sa foarte tânără au acceptat să vină în familia social-democrată ne onorează. Au fost primiți cu brațele deschise de membrii PSD Marpod, conduși de președintele organizației, Bogdan Bârsan”, anunță social-democratul.

Primarul din Marpod spune că s-a înscris în PSD din cauza faptului că în ultimii ani comuna nu a primit suficientă susținere financiară pentru proiectele locale.

”Am ales echipa social-democrată din cauza faptului că în PNL Sibiu, dacă îndrăznești să ai o altă opinie decât președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, ești pus la zid, iar oamenii din comună sunt pedepsiți ˂˂ la pachet ˃˃ cu primarul prin faptul că Primăria nu mai primește finanțare. Același lucru se întâmplă în cazul proiectelor depuse, când întâmpini doar piedici și uși închise. În ultimii 4 ani, Marpodul a simțit o supărare reală din cauza lipsei de finanțare și a constrângerilor ce ne-au limitat aspirațiile. Această experiență a fost unul dintre motivele care m-au determinat să iau decizia de a trece la PSD, pentru că îmi doresc să aduc comunei noastre oportunitățile pe care le merită. Sunt aici să aduc o viziune proaspătă și să lucrez alături de o echipă dinamică, pregătită să contribuie la dezvoltarea și modernizarea Marpodului. Am găsit în echipa social-democrată din comuna Marpod și în organizația județeană a PSD condusă de Bogdan Trif oameni tineri, deschiși și dornici să facă lucruri pentru comunitatea noastră”, spune Sebastian Ioan Dotcoș.

Fostul primar, Sebastian Dotcoș, tatăl actualului primar interimar a demisionat din funcție în 2022, după ce a preluat mandatul de director general administrativ al Universității ”Lucian Blaga”.

Dotcoș a fost suspendat din partid de conducerea organizației județene a PNL, după discuțiile pe subiectul viceprimarului care să preia prerogativele de primar, fiul său.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Partidul unic ia amploare

Acum 1 lună

oricum, interesanta spovedania publica (sau textul pus a fi citit de catre triff): "din cauza faptului că în PNL Sibiu, dacă îndrăznești să ai o altă opinie decât președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, ești pus la zid, "
Raspunde

Canaris

Acum 1 lună

Vorba maghiarului....Istenem .....Restul mesajului a fost sters pentru limbaj licentios....
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Alt sobolan. PCR REVINE.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Vad ca uni cred ca avocata ratata de la CJ are multa putere. Sa fim seriosi cum termina mandatul ficusul de la Cotroceni cum o iau procurorio DNA de acasa impreuna cu marginienii.
Raspunde

Speram!

Acum 1 lună

Speram, speram!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 lună

La 34 de ani de pluripartidism ! Noua generație de politicieni ! Nu cumva șeful PSD Sibiu este fiul fostului ( regretat
Raspunde

Rostogan

Acum 1 lună

Astia se inghesuie in psd ca mustele in r...t.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus