Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Viceprimarul din Alțâna (PMP) trece la PSD. Va candida în locul actualului primar social-democrat

Viceprimarul din Alțâna (PMP) trece la PSD. Va candida în locul actualului primar social-democrat

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a anunțat pe pagina sa de Facebook că Adrian Antal, viceprimarul din Alțâna s-a înscris în partid și va candida pentru funcția de primar.

Actualul primar, Ioan Bucșă (PSD), îl va sprijini pe actualul viceprimar la alegerile locale, precizează Trif.

”Am ales să fac pasul acesta pentru că PSD este un partid puternic, care ține cu oamenii. Îmi doresc foarte mult să implementez proiectele începute – reabilitarea școlii din Alțâna, finalizarea aducțiunii de apă și a lucrărilor de canalizare, reabilitarea clădirii Primăriei, asfaltarea drumurilor comunale Benești și Ghijasa de Sus și a străzilor din Alțâna. Pentru a realiza toate aceste lucruri, este nevoie de o echipă puternică și unită, care să ne sprijine la nivel județean, iar PSD este soluția cea mai bună”, spune Adrian Antal.

"Mă bucură faptul că tot mai mulți tineri care au în spate o carieră profesională, dar și una în administrația publică se alătură echipei noastre! Adi este un tânăr de 28 de ani care este hotărât să muncească în beneficiul comunității din Alțâna. Adrian Antal va fi candidatul PSD la Primăria comunei Alțâna, susținut de întreaga echipă", a transmis Bogdan Trif.

Sursa foto: Facebook / Bogdan Trif

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Star trek

Acum 1 lună

Borgii ziceau asa: "resistance is futile" Cam asa pare Pee See Dee-ul acum, inghite cu totul tot ce prinde. Sa ni-i imaginam la procente de 40-50%.
Raspunde

Pancu

Acum 1 lună

Sa-i administrați 2 pastile de durcolax deputatului, sa îl scăpați de constipație. Se citește din privire ca are nevoie de ajutor.

Raspunde

Pol-Pot

Acum 1 lună

Dacă erau oameni cinstiți nu se băgau in politică. Desigur ca există si excepții. Sperăm cât mai multe!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus