Sâmbătă,
13.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

„Mami, vreau și eu pe covorul roșu!”. La 8 ani, un băiat din Tălmaciu este pe podiumul competițiilor de modeling și joacă în filme românești

„Mami, vreau și eu pe covorul roșu!”. La 8 ani, un băiat din Tălmaciu este pe podiumul competițiilor de modeling și joacă în filme românești

Deși are doar opt ani, pentru sibianul Daniel Ciprian modeling-ul și actoria au ajuns să nu fie doar simple pasiuni, ci să îi aducă și locuri pe podiumurile concursurilor naționale și internaționale. Cea mai recentă realizare a sa este apariția în filmul Tati Part -Time, alături de actorii Alex Bogdan și Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. 

Daniel Ciprian este elev în clasa a doua la Liceul Johannes Lebel Tălmaciu. Mama sa, Mina Iancu, are 51 de ani și este asistent medical la un centru de persoane cu dizabilități. Am povestit cu aceasta despre pasiunea lui Daniel despre modeling, dar și despre titlurile pe care le-a obținut la competiții.

„Pasiunea lui Daniel este modeling-ul, de mititel face acest lucru, iar treptat i-a plăcut tot mai mult să urce pe podiumuri și să defileze. Daniel a făcut fotbal și karate, dar de o vreme s-a oprit din cauza faptului că timpul lui este foarte încărcat cu deplasări la București, dar și deplasări internaționale.

În timpul nostru liber ne uitam la tv și urmăream concursuri de miss și mister. Mi-a spus Mami vreau și eu pe covorul roșu, iar întâmplarea a fost că cineva din televiziune ne-a remarcat pe un site de socializare și ne-a invitat la un eveniment ce avea loc la București. Fiind foarte mic, nu avea nici trei anișori, eram puțin sceptică în a intra în aventura asta ținând cont de vârsta lui fragedă. L-am ascultat și spre surprinderea noastră atunci a și luat primul lui premiu la un concurs, premiul I la grupa lui de vârstă”, a spus Mina despre începuturile carierei de modeling ale lui Daniel.

Premii la concursuri naționale și internaționale

Pe lângă modelling, Daniel este pasionat și de fotbal și este înscris la dans sportiv la școala pe care o urmează. Mergând la concursuri, rezultatele nu au întârziat să apară. Dintre premiile pe care acesta le-a obținut enumerăm: locul I la „Academia de designeri de modă Miss & Mister wip”, locul I la „Cel mai bun model copil al Universului”, locul I la „Steaua TV România și Mini miss & Mister Multinational România. Festivalul internațional de modă și talent”.

De asemenea, a participat la cel mai mare festival de modă din Dubai, „World Fashion Festival Award Dubai 2019”. Tot în 2019 a participat la un concurs din Republica Cehă, „Treasure of Nations Interbrilliant World Winter 2019”, unde a câștigat titlul „Gold Looking Winter Image”.

Daniel a mai obținut locul I și trofeu la concursul organizat de Festina Talents, de care s-a ocupat Irina Radu, locul I și mister, în competițiile din Pitești și București Federația Artă, Muzică și sport, premiul I la concursul „România frumoasă” alături de alt premiu special, a câștigat locul I la „Miss & Mister Wip Model Academy” Marele Concurs Internațional de Ioana I & B România, loc de excelență la categoria de vârstă, Grand Prix și premiu l la concursul din Antalya organizat de Liliya Shekhanina.

Daniel a fost selectat de o revistă din India pentru a apărea ca model pe coperta ,,Model kids India”, iar imaginea lui Daniel este și în calendarul 2021 în Dubai și Emiratele Arabe.

Actoria și Tati Part-Time

Încă o pasiune a lui Daniel este actoria. Aparițiile în filme l-au făcut să iubească și acest lucru, iar cea mai recentă realizare a sa este faptul că a apărut în filmul Tati Part-time, alături de Eva Măruță și actorul Alex Bogdan.

„Primul nostru film unde jucăm amândoi se numește WE WERE THE LUCHY ONES, noi fiind evrei. Următorul este CLANUL, alt film se numește „Cravata galbenă” și cel mai minunat film în care a jucat Daniel este TATI PART-TIME, a fost o super experiență și totul a fost minunat. S-a organizat un casting foarte greu pentru acest film, nici nu credeam că-l vom lua, se căutau copii cât mai aproape de vârsta Evei. Am câștigat castingul și două zile de filmare alături de actori minunați și Eva Măruță”, a mai spus aceasta.

Planuri de viitor

În viitor, Daniel își dorește sa facă o școala de actorie și să urmeze o carieră în poliție.

„Este foarte greu să ajungi într-o reclamă sau film mai ales ca nu suntem bucureșteni, de obicei se caută doar din București sau împrejurimi. Copiii s-au simțit minunat, în pauze se jucau, formau prietenii, așteptăm partea 2 a Tati full time mulțumim d-nei regizor Letiția Rosculet, BRomânia și casei de producție Vidra Productions. Sunt mândră de Daniel și îi voi fi alături în orice decizie pe care o ia”, a mai spus aceasta.

Foto: arhiva personală

Explicație foto principală: Daniel alături de Andra și Eva Măruță la filmările TatI part-time

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ron

Acum 2 săptămâni

Asta i moda... **** (Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului calomnios folosit.)

Raspunde

Ron

Acum 2 săptămâni

Asta i moda...filme facute de persoane de culoare ( asa i politic corect?)in care sa si promoveze puii! Si unii se msi si mindresc ca josca alaturi de ei! Cq nu demult era nu stiu ce mare actor sibian care se lauda ca joaca intr u alt film de genul asta! Si ne miram de degradarea morala s societatii !!! Pai asta se vrea...indobitocire!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus