Luni,
22.04.2024
Ploi Scurte
Acum
8°C

Proiectele Maratonului: Asociația „Copil Unicat” aleargă pentru a oferi ședințe de kinetoterapie copiilor cu dizabilități neuromotorii

Proiectele Maratonului: Asociația „Copil Unicat” aleargă pentru a oferi ședințe de kinetoterapie copiilor cu dizabilități neuromotorii

Asociația „Copil Unicat” s-a înscris anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu cu proiectul „Fiecare pas contează” prin care își propune să strângă bani pentru a asigura copiilor cu dizabilități neuromotorii ședințe de recuperare. 

Pe parcursul celor șase săptămâni de implementare, cei 23 copii înscriși în proiect vor beneficia de kinetoterapie, de două ori pe săptămână.

Fiecare pas contează este ceea ce spun medicii și kinetoterapeuții, atunci când sunt întrebați de părinți, plini de speranță, care este posibila evoluție a copilului lor, diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă. Este ceea ce își spune fiecare părinte care are un copil cu dizabilitate neuromotorie și care încearcă să vadă partea plină a paharului. Si este ceea ce spune fiecare părinte unui copil cu dizabilitate neuromotorie, atunci când vrea să-și încurajeze copilul...indiferent cât de mic este progresul acestuia.

Continuăm și anul acesta cu proiectul „Fiecare pas contează”, care a consolidat în anul 2023 comunitatea noastră, adunând fonduri vitale pentru terapia copiilor cu deficiențe neuromotorii”, arată Asociația Un Copil Unicat.

Proiectul „Fiecare pas contează” vizează nu doar recuperarea fizică a copiilor, ci și schimbarea percepției comunității despre deficiențele neuromotorii. Suma pe care vrea să o strângă asociația este de 30.520 lei, iar cei care vor să se înscrie ca alergători o pot face aici.

„Ne propunem să creștem gradul de conștientizare și să promovăm o cultură a incluziunii și sprijinului activ”, mai arată aceștia.

Foto: Asociația Copil Unicat/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus