Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Patru studente la Științe Economice au nevoie de sprijin în strângerea de fonduri pentru bolnavii de cancer. Una dintre ele aleargă la maraton

Patru studente la Științe Economice au nevoie de sprijin în strângerea de fonduri pentru bolnavii de cancer. Una dintre ele aleargă la maraton

Raluca Aldea, Lavinia Andrei, Karla Apetrei și Vanessa Doloc sunt studente în anul II la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Științe Economice. Fetele s-au implicat în strângerea de fonduri pentru Asociația „Sus inima”. În acest sens, Karla s-a decis să alerge la Maratonul Internațional Sibiu, care va avea loc în perioada 25 – 26 mai. 

„Este o inițiativă importantă pentru noi și avem nevoie de sprijinul comunității. Am ales Sus inima pentru că suntem de părere că misiunea asociației, aceea de a nu lăsa singuri bolnavii de cancer, ni se pare foarte specială. Ne dorim și noi să-i sprijinim pe cei nevoiți să lupte cu această boală din ce în ce mai prezentă în jurul nostru”, spun fetele. 

Cele patru studente și-au propus să strângă fonduri de 2000 de lei, așa că, orice sprijin financiar, orice donație, este binevenită pentru ca ele să-și ducă misiunea la bun sfârșit. 

„Una dintre modalitățile la care ne-am gândit să strângem banii este participarea la Maraton. Karla s-a decis să alerge și o va face pentru asociației Sus Inima, dedicând fiecare kilometru parcurs ca o dovadă de sprijin pentru cei afectați de cancer.

Fiecare donație, fie ea mare sau mică, contează și va contribui la realizarea acestui proiect. Gesturile celor care ne vor sprijini vor fi extrem de valoroase și vor face o diferență semnificativă în viețile celor afectați de cancer”, mai spun fetele.

Proiectul celor patru studente de la Științe Economice a fost demarat sub îndrumarea profesorilor Dumitru Troancă și Carolina Țîmbălari. 

Pentru mai multe informații despre proiect și modalități de donare, puteți vizita pagina de Facebook și Instagram @speranta_prin_alergare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus