Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Lucrările pentru noul drum peste fosta bază Tursib au diriginte de șantier

Lucrările pentru noul drum peste fosta bază Tursib au diriginte de șantier

Lucrările pentru drumul de legătură între strada Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii au diriginte de șantier pentru contractul de execuție semnat în ianuarie.

Municipiul Sibiu a atribuit contractul pentru serviciile de dirigenție de șantier către firma S.C. Bep Consulting SRL în cadrul proiectului „Drum de legătură între str. Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii”.

Valoarea contractului este de aproape 7.000 de euro.

Amintim că asocierea de firme Nord Construct (lider), Neo Plan și Terra Building a câștigat contractul în valoare de 2,97 de milioane de lei, pentru proiectarea și execuția drumului care va trece peste fosta bază Tursib.

„Noua legătură între Calea Cisnădiei și Calea Dumbrăvii va ajuta la fluidizarea traficului între cele două artere aglomerate. Mai mult, în contextul proiectului de construcție a Campusului pentru învățământul dual pe un teren al fostei autobaze Tursib, acest drum va asigura o infrastructură absolut necesară pentru dezvoltarea urbanistică a zonei”, a transmis conducerea primăriei.

Contractul de execuție prevedea că PPrimele 3 luni vor fi rezervate elaborării proiectului tehnic, iar în următoarele 6 se vor realiza lucrările propriu-zise.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 săptămâni

Firesc ar fi ca Primaria sa aiba un compartiment cu 3-4 ingineri buni,specializati si autorizati in civile,drumuri,instalatii etc. si care sa urmareasca lucrarile.Sa fie bine spre foarte bine platiti si sa raspunda.La citi frecangii de menta sint in Primarie nu cred ca ar fi bulversat bugetul de citeva salarii foarte bune!
Raspunde

Pictor Viturca

Acum 2 săptămâni

1. Oare mai exista firme de constructii in Sibiu inafara de Terra Building. Plecam de la prezumtia de nevinovatie...de data asta.. 2. "Noua legătură...va ajuta la fluidizarea traficului" - o sa se aglomereze intersectia dintre Ariesului si C. Cisnadiei...dar sa plecam si aici de la prezumtia ca o sa fie bine si de data asta.. 3. Am uitat ce voiam sa zic...
Raspunde

Sibian

Acum 2 săptămâni

Perseverare diabolicum!Este a nu știu câta oară când spun aceeasi prostie!Între C. Dumbrăvii și Intrarea Ariesului NU SE POATE FACE nici o legătură! Poate cu Ariesului dar este nepotrivită! De ce?Simplu:pe Dumbrăvii e sens unic și nu are cine veni spre Ariesului iar invers,spre oraș,s-ar forma o bandă de stocare pe C Cisnadiei pentru a intra pe Ariesului care ar înjumătăți circulația și așa sufocată! Și mai sunt și variantele Siretului și Gh.Dima! De ce nu vedeți varianta cea mai bună?Din giratoriul de la Kaufland -spre Siretului apoi pe lângă biserică și prin capătul TURSIB-ului în C Dumbrăvii! Și sens dublu,bineinteles,pe Calea Dumbrăvii! Așa s-ar putea rezolva, ca intre oameni raționali!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus