Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Bazar de primăvară, în weekend, la Sibiu: 13 copii își vor vinde cărțile și jucăriile pe care nu le mai folosesc

Bazar de primăvară, în weekend, la Sibiu: 13 copii își vor vinde cărțile și jucăriile pe care nu le mai folosesc

Planeta lui Da anunță cu entuziasm organizarea evenimentului „BAZAR de primăvară – cărți și jucării pentru copii”, care va avea loc sâmbătă, 20 aprilie 2024, între orele 13.00- 17.00, pe strada Ion Rațiu numărul doi, la sediul grădiniței All4Joy.

Potrivit organizatorilor, acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru comunitatea sibiană de a susține economia circulară, oferind copiilor mici un prim contact cu antreprenoriatul și o experiență practică de educație financiară.

„Cei 13 expozanți prezenți vor revalorifica cărți și jucării din proprile dulapuri, respectiv biblioteci, cărora de un timp li se sare rândul la folosire, dar încă pot fi instrumente de învățare în noi cămine. Copiii care vor expune vor fi implicați activ în planificarea și organizarea cărților și jucăriilor, de la pregătire și curățare, la etichetare cu preț și vânzare, oferindu-le oportunitatea să întâlnească noul proprietar al fiecărui obiect.

Ediția de primăvară vine într-un moment prielnic, cu doar două săptămâni înainte de sărbătorile ortodoxe de Paști. Se creează, astfel, contextul perfect pentru un schimb de ”comori” între copiii comunității cu vârste între 1-10 ani”, transmit organizatorii. 

Planeta lui Da este un spațiu de educație non-formală pentru copii cu vârste preșcolare din Sibiu. Prin organizarea de ateliere de joacă pe multiple arii, proiectul își propune să ofere un cadru propice educației timpurii și să sprijine evoluția firească a fiecărui copil, conform intereselor proprii. Valori precum incluziunea, blândețea și libertatea de explorare stau la baza proiectului.

Citește și: „Planeta lui Da”: O sibiancă și-a deschis afacere cu investiție inițială de 1.000 de euro. „Sursa de inspirație a fost băiețelul meu”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 813

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus