Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

Prietenii Mocăniței: curse speciale cu locomotiva cu abur între 1 și 4 mai. „Hai cu mic, cu mare, să te bucuri de o plimbare pitorească”

Prietenii Mocăniței: curse speciale cu locomotiva cu abur între 1 și 4 mai. „Hai cu mic, cu mare, să te bucuri de o plimbare pitorească”

Asociația „Prietenii Mocăniței” invită sibienii la o plimbare pitorească cu locomotiva cu abur, în perioada 1-4 mai.

„E timpul să scoatem ”aburoasa” la plimbare. Așa că, salvează datele în calendar și hai cu mic, cu mare, la Mocănița de pe Valea Hârtibaciului, să te bucuri de o plimbare pitorească cu locomotiva cu abur!”, arată cei de la Prietenii Mocăniței.

Plecările vor avea loc din gara Cornățel, de la orele 10, 12:30 și 15, iar bilete pot fi cumpărate aici.

Citește și: Proiectele Maratonului: Prietenii Mocăniței aleargă pentru a repara acoperișul gării din Cornățel. „Ajungi în gară, te uiți în sus și vezi că stă să cadă pe tine”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Barosanu

Acum 4 săptămâni

Până să „scoateți aburoasa la plimbare” (adică să poluați valea Hârtibaciului pentru câțiva lei profit), mai bine puneți mâna și învățați să vorbiți și să scrieți românește. Nu-i nevoie să „salvăm” datele în calendar, că nu sunt în pericol, putem doar să le notăm. Ăla din bancul cu grebla măcar a ajuns la Paris, voi ați rămas cu „save the date” în cap doar din supradoză de „social media”.
Raspunde

Pleku

Acum 4 săptămâni

te cam roade invidia, este? convoaiele militare ce trec pe-acolo poluează mult mai mult decât o aburoasă
Raspunde

Zal

Acum 3 săptămâni

Am sprijinit-o un an cu redirectionarea ecelor 3,5 % dar când am văzut ce caracter de nimic e RaduT(r)ompa Vicepreședintele,m-am oprit.m-a jignit pe profilul meu de fb.Nici macar nu oferă bilet gratuit celor ce sprijină mocănița prin redirecționarea celor 3,5 %
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus