Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

Apa de ploaie se infiltrează în terminalul Aeroportului din Sibiu, ușile au fost blocate. Conducerea: „Am cerut o cotație pentru remediere”. Cîmpean: „N-am văzut să plouă”

Apa de ploaie se infiltrează în terminalul Aeroportului din Sibiu, ușile au fost blocate. Conducerea: „Am cerut o cotație pentru remediere”. Cîmpean: „N-am văzut să plouă”

În zona de plecări a terminalului Aeroportului de la Sibiu, apa se prelinge pe uși și ziduri și se scurge în interior. Situația va fi remediată, anunță conducerea Aeroportului, în timp ce președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, spune că tocmai a fost în terminal cu o televiziune, dar nu a văzut o astfel de deficiență.

Situația a fost semnalată redacției Turnul Sfatului la începutul acestei săptămâni: în urma ploilor care au căzut luni dimineața, în interiorul terminalului aeroportului sibian s-a format o baltă. La câteva ore de la sesizare, reporterul Turnul Sfatului a descoperit cum – deși ploaia se oprise de ceva vreme, iar soarele își făcuse apariția – la una din ușile din zona de Plecări apa băltea la intrare, picurând din sistemele de deschidere automată a ușilor și prelingându-se pe zidurile din vecinătate. În interiorul terminalului, în dreptul ușii în discuție,  apa încă mai băltea pe o suprafață mică.

Solicitarea scrisă transmisă Aeroportului pe acest subiect nu a primit răspuns până joi, când redacția Turnul Sfatului a fost sesizată din nou pe același subiect. Situația se manifesta identic, apa se prelingea în interiorul terminalului, iar în cursul după-amiezii ușile terminalului din zona cu probleme au fost în cele din urmă blocate.

Contactat telefonic, directorul Aeroportului, Marius Gârdea, a arătat că problema a apărut în zona vechiului terminal: hidroizolația copertinei a cedat. „Această zonă nu a fost prinsă în contractul de modernizare. Situația a apărut recent, până acum nu au fost probleme. Am cerut o cotație de preț firmelor care lucrează pe Aeroport. În perioada imediat următoare urmează ca aceste disfuncționalități să fie remediate”, a arătat directorul general al Aeroportului.

Chestiunea apei de ploaie care se infiltrează în Aeroport a fost ridicată și în ședința Consiliului Județean Sibiu care a avut loc joi. Președinta Daniela Cîmpean a răspuns că nu poate fi vorba de așa ceva, deoarece tocmai a vizitat noul terminal alături de Raluca Turcan, ministrul Culturii, pentru un interviu dat unei televiziuni naționale. „Eu astăzi am fost în Aeroport, unde o televiziune națională transmitea chiar din Aeroport despre fondurile europene care s-au adus în județul Sibiu și despre această investiție serioasă și nu am văzut să plouă. Deci, mă îndoiesc că plouă, dar o să mai verific o dată. Cred că astfel de întrebări nu le lansăm în spațiul public, fără să facem o minimă documentare, dacă cu adevărat ne interesează să păstrăm o imagine bună instituțiilor pe care le avem în subordine”, a răspuns Cîmpean.

Aeroportul din Sibiu este la finalul unui proiect de modernizare de 64 de milioane de euro.

Citește și Conducerea județului a prezentat noul Aeroport sibian: „Trebuie să fim mândri că suntem sibieni. Să nu mai căutăm nod în papură”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Gigi

Acum 3 săptămâni

Deci imaginea institutiei e mai importanta decât funcționalitatea. Nu mai bine ne luam un tablou frumos in locul Consiliului Judetean?
Raspunde

Laura

Acum 3 săptămâni

In opinia mea aceasta femeie "perversa" nu ar mai trebui lăsată să ocupe nici un fel de funcție de conducere sau administrare al orașului/judetului. Iar asta se poate realiza doar prin vot!! Să se întoarcă în cabinetul de avocatură a lui Domnariu de unde a plecat dacă nu este capabilă să înțeleagă seriozitatea problemelor cu care se confruntă orașul/judetul.
Raspunde

Cum ii suportă pământul pe ăștia?

Acum 3 săptămâni

Șeful Aeroportului recunoaște problema, filmarea e clară, doar o insă precum cîmpean e in stare (mustind de tupeu) să te mintă in față, să-ți zică ea că desi soarele e pe cer , afara e noapte. Sau că nu folosește o Toyota alba plătită de alții, ci un Matiz negru plătit din banii ei.
Raspunde

Xxx

Acum 3 săptămâni

E normal. Nu e un aeroport de lux...e un aeroport mic!!!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 săptămâni

Oare nu ar fi mai bine sa o trimitem acasa si la un control oftamologic pe aceasta doamna tupeista ? Ce ziceti suntem in stare la alegeri sa ii dam viteza spre casa acestei doamne ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus