Vineri,
17.05.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

1 mai la Brukenthal: sute de tineri au dansat la petrecerea din curtea Muzeului de Istorie, cel mai mare ansamblu gotic civil din țara noastră

1 mai la Brukenthal: sute de tineri au dansat la petrecerea din curtea Muzeului de Istorie, cel mai mare ansamblu gotic civil din țara noastră

Descris drept „un nou concept de petrecere” și „un moment unic”, evenimentul de 1 mai organizat de Muzeul național Brukenthal a devenit „sold out”.

„Un nou concept de petrecere se lansează în orașul tău, așadar nu rata acest moment unic în viață! O petrecere pe timp de zi într-una dintre cele mai spectaculoase clădiri istorice din Sibiu se transformă într-un dans nocturn! Vino alături de noi pe 1 mai la Muzeul de Istorie Casa Altemberger, în inima Sibiului! Pregătește-ți echipa pentru una dintre cele mai uimitoare petreceri ale anului, cu unii dintre cei mai apreciați DJ ai momentului!”, a fost mesajul prin care reprezentanții Muzeului național Brukenthal au prezentat evenimentul organizat cu prilejul zilei de 1 mai, botezat „Campus Experience”.

Toate biletele au fost vândute în seara zilei de 1 mai, după cum au anunțat mai apoi reprezentanții muzeului, care au dat publicității imagini de la petrecere.

Potrivit site-ului dedicat patrimoniului sibian, clădirea în care funcționează Muzeul de Istorie este cel mai mare ansamblu gotic civil din România, al cărui nucleu l-a constituit casa primarului Thomas Altemberger. Construcţia a fost ridicată la sfârşitul secolului al XV-lea.

În apropiata nouă ediție a Festivalului de Teatru de la Sibiu, curtea Muzeului de Istorie va găzdui și concertul pe care Corul Madrigal îl va susține alături de Constantin Chiriac, directorul FITS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ela

Acum 2 săptămâni

Urmeaza si alte traditii si bairamuri in curtea muzeelor din Sibiu, precum: prajirea de mici pe disc, in slapi si maieu, pe fond de manele din boxa; tăiatul porcului, cu guițatul și pomana aferente; măsuratul oilor; petreceri cu spumă într-o piscină improvizată; concurs de skateboarding pe scarile de la Altemberger și altele. Că doar e an electoral, si populimea trebuie hrănită spiritual.
Raspunde

Văsălie Noroi

Acum 2 săptămâni

Urmeaza sa dea turcana un gratar pentru cei cu tricouri galbene inainte de vot. Ca la discoteca era plin de ei ,doar urmeaza sa voteze si ei !
Raspunde

Breazu

Acum 1 săptămână

Inedit de jenant !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus