Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ce facem în weekend? Flori pe Scări, VINO, „chităreală” la Căsuța MGS și drumeții

Ce facem în weekend? Flori pe Scări, VINO, „chităreală” la Căsuța MGS și drumeții

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente la care putem participa. VINO din parcul Tineretului, Flori pe scări din Piața Aurarilor sau „chităreală” la Căsuța MGS sunt doar câteva alternative de a ne petrece timpul liber din acest weekend.

Am pregătit mai jos o listă cu principalele evenimente ale celui de-al doilea weekend din luna mai.

Pizza by Tango

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită. 

Filmele de la CineGold

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Lassie - O Noua Aventura”, „Buzz House: The Movie”, „Cascadorul” sau „Nasty” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici. 

VINO 2024 - Music & Street Food Festival

În perioada joi, 9 Mai - duminică, 12 Mai, VINO revine la Sibiu, în Parcul Tineretului. Connect-R, Grasu XXL și Argatu sunt doar câteva dintre numele de artiști care vor participa la evenimentul din centrul orașului.

Detalii aici.

Flori pe Scări

Orașul de Jos revine din nou în atenția sibienilor și a turiștilor cu prima ediție de anul acesta a festivalului Flori pe scări. Tema din ediției cu numărul patru este Autentic, iar evenimentul este programat să se desfășoare între 10 și 12 mai, în Piața Aurarilor.

Detalii aici.

Soundscape Festival 

În 11 mai, la Portal Village, are loc Soundscape Festival.

Evenimentul cuprinde, după cum urmează:

- Concert extraordinar de nai, pian şi vioară cu Radu Nechifor TRIO

- Petrecere cu mixuri adaptate fiecărui moment al zilei şi nopţii, o călătorie muzicală, deopotrivă relaxantă și de dans, cu DJ LEJER- Vlad Mihăescu

- Atelierul Mariei Balabaș cu o călătorie sonoră în Natură, urmată de un performance original, creat ad-hoc din sunetele înregistrate împreună

- Atelierul de dans interpretativ susţinut de David şi Isabela, facilitatori de artă din PORTAL

- Foc mistic de tabără

Detalii aici.

Petrecere la Backyard

Sâmbătă, 11 mai, cei de la Backyard ne invită la o petrecere a cărei atmosferă va fi întreținută de Sllash&Doppe, Dj Optick, Adrian Eftimie și Sebastian.

Detalii aici

Târg de Flori la Șura Mare

La Șura Mare, în acest final de săptămână, suntem invitați la un târg de flori. Detalii aici. 

Concert la Love BAR

Ovidiu Ioncu Kempes, vocea de aur a rockului românesc, este solistul care a consacrat trupa Cargo și cel cu care au fost făcute toate albumele renumitei trupe.

KEMPES înseamnă Ovidiu Ioncu „Kempes”- voce, Dani Vlad- chitară bas, Alexandru Ardelean- chitară, Ioan Zaharescu- tobe. Concertul va avea loc sâmbătă, la ora 11, la Love bar.

Detalii aici

Chităreală Fest

Sâmbătă și duminică are loc ce-a de-a doua ediție de CHITĂREALĂ FEST la Căsuța MGS în munții Cindrelului.

„Îi avem ca invitați speciali pe Raul Bochis, prietenul nostru drag de la Oradea și pe Titus Constantin, un artist consacrat în muzica FOLK! Alături de ei mai avem câțiva artiști în devenire pe care îi veți cunoaște dacă veniți la Chitareală Fest”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii aici.

Drumeții în jurul Sibiului

Iubitorii de natură sunt invitați în luna mai la o serie de drumeții pregătite de cei de la Anii Drumeției.

Programul pentru luna mai îl găsiți mai jos.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus