Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Giubega, Fodor și Bibu, primii pe buletinul de vot. A fost stabilită ordinea candidaților la funcția de primar al Sibiului

Giubega, Fodor și Bibu, primii pe buletinul de vot. A fost stabilită ordinea candidaților la funcția de primar al Sibiului

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Sibiu, Florian Giubega, va fi primul în buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie. Ordinea a fost stabilită prin tragere la sorți, astăzi, în cadrul Circumscripției electorale nr. 1 Sibiu. 

Giubega este urmat de primarul în funcție, candidatul FDGR, Astrid Fodor, și de candidatul liberalilor, Adrian Bibu.

Pe poziția a patra a fost selectat Sebastian Suciu, candidatul AUR, iar pe a cincea – Ioan Zară, candidatul Partidului Ecologist Român.

Pe ultimele patru poziții în buletinul de vot vor figura candidații Ciprian Faraon (Partidul Umanist Social Liberal), Cristian Marinescu (Partidul Patrioților), Ruxandra Cibu-Deaconu (Alianța Dreapta Unită) și Alexandru Găvozdea (candidat independent).

CITEȘTE ȘI: Competiția pentru funcția de primar al Sibiu se dă între nouă candidați: opt politici și unul independent. Principalele liste de candidați la Consiliul local

Tot azi, a fost stabilită ordinea partidelor politice în buletinele de vot care au candidați pentru Consiliul local:

PSD

FDGR

PNL

AUR

PER

PUSL

PP

ADU

S.O.S. România

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

6 comentarii

Tihon Nanculescu

Acum 1 săptămână

Noi sibienii adevarati, nascuti si crescuti in Sibiu, o votam pe doamna Fodor! Niciodata primar român la Sibiu! Sasii ne dadea haribo, romanii ne fura pe strada!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Parfon Lucian

Acum 1 săptămână

Cel din urmă, va fi cel dintâi. Succes.
Raspunde

Mno ase

Acum 1 săptămână

Io nu-l votez pe Bibu! Pe restul pun ștampila , pe toți o sa-i votez! A făcut tot posibilul SEcuritatea din nou sa nu ajungă niciun votabil pe liste…
Raspunde

Emil

Acum 1 săptămână

Hotia si coruptia au aceeasi culoare politica.
Raspunde

LOL

Acum 1 săptămână

Cel mai funny e candidatul Zara , cred ca e la a 5 -a candidatura , el merge imperturbabil înainte chiar dacă nu ia nici 1% !! Bani cheltuiți aiurea…nu știu dacă sunt ai lui sau sunt luați de undeva, dar e total aiurea!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 săptămână

Cu mare probabilitate vom avea continuitate la Primărie cu o premieră : o majoritate consolidată în CL : PSD , PNL , FDGR .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus