Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Târgul de Crăciun se extinde și în alte zone din centrul Sibiului. A început înscrierea comercianților: „Se intră pe calitate, nu pe pile"

Târgul de Crăciun se extinde și în alte zone din centrul Sibiului. A început înscrierea comercianților: „Se intră pe calitate, nu pe pile

Ediția din 2024 a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi una extinsa și în alte zone din centrul orașului, nu doar în Piața Mare, anunță marți reprezentanții Asociației Events for Tourism. Astfel se va evita aglomerarea, spun aceștia, anunțând că au început înscrierile pentru comercianții care vor să închirieze o căsuță în târg. 

„De câțiva ani, avem în plan extinderea Târgului de Crăciun din Sibiu în diverse zone ale centrului orașului. În acest an, acest obiectiv va fi realizat, răspunzând astfel așteptărilor multor vizitatori care au observat în trecut zile extrem de aglomerate. Detalii suplimentare despre planurile de extindere și noutățile pregătite pentru acest an vor fi comunicate în curând, avem planuri interesante în lucru,” spune Andrei Drăgan Răduleț, președintele Asociației Events for Tourism.

Până la sfârșitul lunii mai, expozanții sunt invitați să se înscrie online, printr-o procedură electronică, ce oferă posibilitatea de completare și salvare a formularelor pentru finalizare ulterioară. Toate detaliile necesare și formularul de înscriere pot fi accesate pe site-ul oficial al Târgului de Crăciun din Sibiu, aici: https://targuldecraciun.ro/inscriere-expozanti/

În luna iunie va avea loc procesul de selecție, condus de principii stricte de calitate, spun organizatorii. "La Târgul de Crăciun din Sibiu se intră pe calitate, nu pe pile," mai spune Andrei Drăgan Răduleț. "Este un proces selectiv, dar oricine are șanse să participe, atâta timp cât produsele sunt de interes și contribuie la diversitatea și calitatea ofertei Târgului”.

Citește și Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu se așteaptă la peste 300.000 de vizitatori. „Este cel mai important vector al turismului județean în perioada sărbătorilor de iarnă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Sparrow

Acum 1 săptămână

"Se intrā PE calitate" Iarā se exprimā cu rindeaua niste redusi gramatical! Cum mai siluiti voi limba românā..... Corect se spune " Accesul se vā face exclusiv pe criterii de calitate si nicidecum pe relatii" Dar cine îsi mai bate acum capul cu limba românā, limba românā a ajuns doar un instrument de lins in *** pentru foloase variate!!!!
Raspunde

Văsălie Noroi

Acum 1 săptămână

Cunoaștem ,aici totul se face pe COMPETENȚĂ , mai ales la stat ! Sistemul e PILE nu funcționează la Sibiu .
Raspunde

Dragos Arhitecti

Acum 1 săptămână

Sa nu mai faca targul ala cu beutura si droguri, mai bine de banii aia ne da voucere sa mergem la Ocna cum ar face doamna Firea, care e gospodara si credincioasa romana.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus