Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

„Alumni days” la ULBS: absolvenții vorbesc despre cariera construită în domeniul pe care l-au studiat la Sibiu

„Alumni days” la ULBS: absolvenții vorbesc despre cariera construită în domeniul pe care l-au studiat la Sibiu

Absolvenți, studenți, cadre didactice și oricine este interesat sunt invitați să participe la „Alumi Days”, eveniment care include atât discuții cu profesori ai specializărilor Departamentului de Asistență Socială, Jurnalism, Relații Publice și Sociogie din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane, cât și cu absolvenți ai programelor de licență din cadrul departamentului.

Evenimentul „Alumni Days” este organizat în cursul zilei de joi, 16 mai 2024, între orele 16:00 și 20:00. Prima parte a evenimentului are loc la parterul Bibliotecii Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și poartă numele de „Absolvenți despre carieră”, fiind o discuție moderată de profesorii Felicia Morândău și Lucian Grozea. „Cinci absolvenți ai celor cinci programe de licență ale departamentului vor povesti unui public format din studenți despre provocările de a construi o carieră în domeniul în care au studiat și modul în care i-a pregătit facultatea pentru aceste provocări”, arată organizatorii.

Discuțiile vor porni atât de la întrebările moderatorilor și studenților din auditoriu, cât și de la temele ridicate de cei care vor urmări transmisiunea în direct a evenimentului, realizată prin rețelele de socializare clasice ale departamentului facultății. Vor participa absolvenți din Asistență Socială, Comunicare și Relații Publice, Jurnalism, Resurse Umane și Sociologie.

„Porți deschise pentru alumni” este denumirea celei de-a doua părți a zilei. Între orele 18:00 și 20:00, absolvenții sunt așteptați în cele două sedii în care își desfășoară activitatea departamentul din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane, pentru discuții informale cu profesorii de aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus