Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Johannis: Greva-greva, dar indemnizatiile merg mai departe

 

Primarul Klaus Johannis a declarat astăzi că parlamentarii opoziției nu au știut să comunice foarte bine intențiile lor din timpul grevei parlamentare. Johannis spune că parlamentarii PSD, PNL și PC ar fi trebuit să spună de la început că nu-și vor lua salariile pe perioada în care se află în grevă sau că le vor dona. „Când s-a anunţat greva opoziţiei am spus că este un lucru bun. Cred în continuare că este un lucru bun, dar cred că s-a omis un punct important: trebuiau de la început să declare că nu-şi iau salariile şi indemnizaţiile şi, eventual, dacă le iau, că le donează pentru un scop caritabil. Aşa, cred şi eu că există multă nemulţumire. Grevă-grevă, dar indemnizaţiile merg mai departe. Nu-i uşor de explicat aşa ceva", a declarat Johannis în cadrul unei conferințe de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 158

Comentarii

11 comentarii

hopaaaaaa

Acum 12 ani

Lasa Klaus, bani pentru cravate si la ei, nu doar la tine din banii castigati din \"sporuri speciale\"! Tot fara munca. Rade ciob de oala sparta!
Raspunde

ruju

Acum 12 ani

Basescu e cel mai om destept din tara.
Raspunde

lola

Acum 12 ani

da ori ba...o da cum ii mai bine pt imaginea lui...dar cand o va da cum ii mai bine pt sibieni?
Raspunde

banica

Acum 12 ani

hei nici cu tine nu mi-e rusine cam fuge pamantu de sub picioare la alegeri?
Raspunde

gura mare porfofelul mare

Acum 12 ani

esti tolomac de dai prin gropi si tu ca si ei.nu e lipsa de comunicare e lipsa totala de respect fata de tara si iresponsabilitate
Raspunde

david

Acum 12 ani

Se putea?Sa nu apara ROGOJINILE.
Raspunde

Taratorule

Acum 12 ani

Primarul sa inapoieze cei 9000 de lei (pe care i-a primit anul trecut, ca sa-si cumpere cravate). ***care lucreaza in primarie sa inapoieze (fiecare) cei 6000 de lei primiti pentru tinuta. Daca esti boschetar si lucrezi la primaria Sibiu, nu trebuie sa-ti dea Statul bani pentru haine (bani din impozitele mele). Avem 1000 de boschetari care au primit anul trecut 6000 de lei (fiecare) pentru haine. Pana la urma ajungem sa le platim astora si subventii pentru mersul la bordel. In Belgia chiar exista tichete cu reducere, pentru mersul la bordel. Tichetele sunt primite de handicapati (fizic sau psihic), ca protectie sociala din partea Statului. Sa le dam astfel de tichete si prapaditilor astora din Primarie. Sa inapoieze banii cat mai repede!
Raspunde

mela

Acum 12 ani

rade ciob de oala sparta.Iohanis sa se uite in farfuria lui ca nici el nu-i departe de a zbura de la primarie
Raspunde

dinu

Acum 12 ani

daca vine la o cafea victoras si carici poganici le explici tu cum sa faca ok?
Raspunde

julia

Acum 12 ani

Ce bine ca ne-a lamurit dl Johanis, noi cei mai saraci cu duhul traiam cu impresia ca parlamentarii din opozitie intentionau sa stea cu burtile la soare cica \"greva\" ,dupa care o sa le intre banutzii in conturile grasute din care vor rupe o suma nesemnificativa si vor face o donatie \"cuiva\" nu se stie cui si toata lumea o sa ii ridice in slavi, altfel de ce ar fi atat de ofticati de rezultat, bine ca a venit cineva sa ne lumineze.poate in urma acestei explicatii va inceta tratamentul inuman la care au fost supusi saracutii !!!
Raspunde

M.A.

Acum 12 ani

De ce nu ai donat si tu ceva din banii primiti din vanzarile de copii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus