Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

PDL Sibiu a mai gasit o varianta: Stirbet la Consiliul Judetean!

 

Dacă la sârșitul săptămânii trecute, conducerea PDL Sibiu stabilise ca liderul organizației, Ion Ariton, să candideze la șefia Consiliului Județean, în urma unei întâlniri restrânse a conducerii organizației s-a decis ca pentru această poziție să-și asume candidatura deputatul Cornel Știrbeț. ”Este doar un zvon. Vă vom comunica în timp util candidații cu care vom participa la alegeri”, s-a rezumat să spună deputatul PDL.
Ultima variantă de lucru a democrat-liberalilor sibieni este ca Mariana Brunchea să candideze pentru postul de primar al muncipiului Sibiu, iar prefectul Horațiu Răcuciu să candideze pentru Primăria Săliște. ”Se discută toate variantele”, a mai spus Știrbeț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

V D V

Acum 12 ani

VOTATI-L SI O SA VEDETI VOI BALBAELI DE LA DMNEALUI
Raspunde

pcr

Acum 12 ani

\"foarte buna\" varianta ! macar isi poate termina casa de la hanul dumbrava din spate. dar totusi inainte de ideea aceasta ce ati baut?
Raspunde

bula

Acum 12 ani

Acest individ este exemplul cel mai elocvent de balbait politic. Este o rusine pentru noi sibienii ca am trimis in Parlament acest exemplar incoerent...din pacate ca el sant multi,mai toti...
Raspunde

Nietsche

Acum 12 ani

:))
Raspunde

www.

Acum 12 ani

Vai de capul nostru.....sau PDL este intr-o criza de personalitati totala,sau......ceea ce este extrem de grav,isi bate joc de noi,de toti ! ne jigniti inteligenta domnilor cu asemenea candidati,iar voi aveti tote sansele sa iesiti definitiv din istorie,sau sa va definitivati pozitia de perdanti !
Raspunde

votant

Acum 12 ani

Candidati slabuti aveti domnilor de la P.D.L. cu Stirbet la consiliul judetean , Mariana Brunchea la primaria Sibiu pe femeia aceasta nu o stie nimeni nici macar din fotografi si la Saliste cu Racuciu , carne de tun pentru primarul Banciu
Raspunde

Salisteanul

Acum 12 ani

Cu Horatiu la Saliste se striga partie pentru Banciu la un nou mandat, oare cine-si doreste asta, Euroil ?
Raspunde

gicu

Acum 12 ani

deci .... am mai tot grait pe ici pe colo: de fetele astea arhicunoscute nu mai scapam veci! doar cand or sa dea coltu!
Raspunde

andrei

Acum 12 ani

Domnilor de la PDL- ati facut cumva o alianta cu USL-ul?? spuneti-o pe sleau,nu va mai ascundeti ! pentru ca ,orice om normal asa interpreteaza asemenea nominalizari ! este evident pentru fiecare om cu o inteligenta minima ca, NU VA INTERESEAZA DELOC ADMINISTRATIA LOCALA SIBIANA! inca odata se confirma acest fapt si este reprobabil pt cei multi care din pacate candva v-au acordat increderea si votul !
Raspunde

incredibil

Acum 12 ani

pe ce criterii au ajuns asemenea nulitati atat de sus: stirbet, cazan, cindrea, etc... Cum sa progresam cu asemenea primate la conducere???
Raspunde

petre

Acum 12 ani

De acord cu toate comentariile de mai sus ! Rusine,rusine,rusine! pacat de tot ce s-a facut pana acum in sibiu,astia vor compromite tot,inclusiv imaginea pe care am redobandit-o exclusiv datorita sasilor !
Raspunde

bibi

Acum 12 ani

USL invinge la SIBIU
Raspunde

pt.3

Acum 12 ani

pt voi este o ruşine şi pentru că ţineţi la putere în plan local fdgr şi pe generalul iohANNUS iar în plan naţional pDL .ul. Ce să aşteptăm de la nişte trădători sibieni de neam şi nţară şi care în 1989 sugeaţi ciorapii lui Nicu Ceuşescu. Sunteţi nişte porci, nu veţi curajul să ieşiţi în faţă cu nume şi prenume ?
Raspunde

Alo,fratilor!

Acum 12 ani

De ce va agitati atat,acestia sunt pdlistii care ne-au furat si ne-au umilit in ultimii ani.Ei sunt cei ce ne-au taiat pensiile si salariile,ei sunt cei ce ne-au marit TVA,ei sunt cei ce au taiat banii copiilor,ei sunt cei ce ne-au desfiintat spitalele,ei sunt cei ce au lasat bolnavii fara medicamente,ei sunt cei ce ne-au desfiintat scolile de la tara, intrun cuvant,acesti incompetenti si-au batut joc de noi la maxim.
Raspunde

un Roman

Acum 12 ani

Pentru 14 , ce soluti ai fi gasit tu unul ? ma gandesc o continuare a politici u.s.l. iste si am fi intrat ln incapacitate de plata . Pe ce criteri s-au marit salarile si pensile ? motive pur electorale fara a avea sustinere economica . Erau spitale ln Romania care internau oameni prin rotatie doar pentru a avea numarul de pacienti necesar pentru a functiona . Toti furau ln aceasta tara dar socoteala dadeau doar gainari cu sume nesemnificative , milionari ln euro intrau ln cardasie cu functionari statului si o puneau de cate un tun asa de cateva milioane de euro si de acolo puteau mitui de la politai ,procuror judecator pana si presa si toata lumea era multumita , membri partidului de la guvernare nu puteau fi atinsi de nimeni nici macar de lege . Ei fratilor se pare ca nu mai e chiar asa si legiuitori tari au cam lnceput sa-si dea seama ca sant platiti de catre stat pentru ai apara interesele nu a le lncalca . Felicitari D.N.A.ului
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Vesnicul discurs pedelist,ce solutii gasea dracu-n tufis.......tembelilor VOI trebuie sa gasiti solutii ca VOI conduceti tara asta dupa pofta dictatorului de doi bani care va lumineaza calea,cu curentul de la ALRO......NOI putem doar sa va multumim sau sa va scuipam,dupa caz......in orice caz cred ca in toamna va vom plati asumarile de raspundere(asa cat sa simtiti si pe pielea voastra ce inseamna asta,dincolo de cuvinte)
Raspunde

@un Roman,portocaliu,verde,oricum,un imbecil

Acum 12 ani

Eu am fost cel care am suferit in anii acestia,nu cel care ar fi trebuit sa ia masuri,eu nu am bani sa-mi cumpar medicamente,dar decum un loc in Parlament,ori un loc caldut prin deconcentratele portocalii(oricum in Sibiu aveti multi inculti,dar stiu bine a linge dosuri,ceea ce eu n-as face).Cat despre furat,ce sa-ti spun,or fi furat toti,nu zic ba,dar ca hoata de Anastase,pe fata,n-a furat nici unii.De legiuitor,nu spun nimic,sa-si faca treaba,dar sa nu uite s-o intrebe pe Roberta cine a invatat-o sa numere?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus