Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Bani suplimentari pentru exproprierile autostrazii

Aproape 7,5 milioane de lei a alocat, ieri, Guvernul pentru plățile necesare exproprierilor suplimentare pentru autostrada Sibiu – Orăștie. Banii vin după ce, în decembrie 2010, Guvernul a demarat procedurile de expropriere pentru autostrada amintită. Inițial, valoarea despăgubirilor stabilită pentru exproprierile făcute pe teritoriul județului Sibiu a fost calculată la 9,5 milioane de lei. Suma a fost alocată pentru o suprafață totală expropriată de 2,68 milioane de metri pătrați de teren.
Datele exacte despre noile exproprieri aprobate în ședința Executivului vor fi afișate la fiecare Consiliu local afectat de aceste lucrări. În județul Sibiu este vorba de localitățile Șura Mică, Săliște, Miercurea Sibiului, Cristian și Apoldu de Jos.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 292

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus