Joi,
02.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Fostii fotbalisti ai Vointei sustin ideea infiintarii unei noi echipe de fotbal in Sibiu

Președintele Ligii Suporterilor Sibieni, Silviu Ungurean, a confirmat aseară la emisiunea "Raluca & Razvan" de la Eveniment Tv ceea ce se zvonea de ceva vreme în mediul on-line din Sibiu și anume că va pune bazele unei echipe noi de fotbal în Sibiu. După sfârșitul Voinței,  suporterii lansează această inițiativă la care sunt așteptați să participe toți iubitorii fotbalului.

"Suntem în faza de intenție. Nu am ne-am decis asupra numelui fiindcă nu știm în ce măsura putem utiliza vreunul dintre numele folosite la Sibiu de echipe  din trecut , dar asta o să aflăm în viitorul imediat. Deocamdata este cert că vrem să punem bazele unei echipe, am facut calcule și acestea arată că ne putem permite o echipă de Liga a IV-a , de Divizia D  cum s-ar spune", a spus aseara  Silviu Ungurean, președintele Ligii Suporterilor Sibieni.

La emisiune a fost prezent și fotbalistul Radu Neguț care, în numele său, al lui Eugen Beza și al lui  Nicolae Grigore a afirmat că sustine proiectul.

"Initiativa aparține în întregime suporterilor. Eu sunt aici pentru a-i asigura de toată susținerea mea și a celor doi colegi ai mei", a spus Radu Neguț.

Intentia Ligii Suporterilor este aceea de a demara acest proiect cat mai repede si de a înscrie echipa în campionat.

"Sperăm să atragem oameni cărora le place fotbalul, care văd că nu suntem altceva decât un grup de entuziaști care pleacă de jos și de la zero. Nu am mai făcut asta până acum și singurul motiv pentru care o facem este că ne place fotbalul și vrem să avem fotbal în Sibiu" , a mai spus Silviu Ungurean.

În emisiuinea de ieri nu s-a intrat în detalii legate de buget sau spații de antrenament ori de joc, Liga Suporterilor promițând amănunte pe masură ce acestea vor apărea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

FC VOINTA MOARTA

Acum 11 ani

Asta e numele Si lasa-ne Ala e un neica nimeni ca si cei care au fost la Vointa
Raspunde

vivi dragan

Acum 11 ani

mie imi pare corecta idea.daca vrei sa joci fotbal si nu ai valoare iti infiintezi o echipa in liga 4 si joci acolo.deci idea lui negut este foarte buna pentru fotbalisti fara valoare.in privinta terenului pe care se va juca il anunt pe negut ca poate se intelege cu hambasan si joaca pe vointa ca pe municipal este cam greu pentru echipe de liga a 4-a.
Raspunde

vivi dragan

Acum 11 ani

asa se intimpla cind copii se joaca de-a echipele de fotbal.stati linistiti ca sibiul are deja echipa de fotbal in liga 2 de aceea si domnul primar a raspuns asa la intrebarea despre vointa suporterilor,cred ca murea de ras in sinea sa.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 11 ani

@ vivi dragan: domnu vivi, vezi ca nu prea e sigura echipa aia de liga 2, iar cu suporterii chiar nu inteleg de ce trebuie sa fi sarcastic, sau cu ce te incurca o echipa a lor... poate echipa aia ramane si cand dispare interesul maharilor pentru cate o pseudoechipa ca alea de pana acum...
Raspunde

@vivi

Acum 11 ani

Credeam ca te-ai linistit cu hibrizii tai care tot vrei sa ii aduci la Sibiu. Lasa-i pe Luceafarul la Oradea. Vad ca ai timp liber nu gluma sa tot aburesti oamenii pe bloguri. Liga suporterilor sibieni nu are nevoie de hibrizii tai. Fotbalul ii fain in liga 4. Sper ca nu mai sifonezi ceva din ce o fost la Vointa ca io te sparg.
Raspunde

vivi dragan

Acum 11 ani

poate o spargi pe măta.succes cu echipa suporterilor pe la ţară.nu ne deranjază echipele din liga 4.de fapt voi suporterii de la voinţa nu sunteţi obligaţi să veniţi la meciurile de liga 2.chiar cum liga suporterilor nu are nevoie de noua echipă nici noi nu avem nevoie să ne susţineţi.
Raspunde

@vivi

Acum 11 ani

Bai Lache, pune mana si munceste serios, lasa vrajelile cu fotbalul, ca nu ai fata, uita-te in oglinda!Daca esti nesigur mai intreaba pe unul, altul, sa iti explice cum sta treaba! Mi-e si scarba ca ai fost \"evidentiat\" la sarbatorirea promovarii din liga a treia in a doua la Vointa. Fotbalul adevarat ii la tara, tatiii...nu la pariurile din liga a doua! Lasa vrajeala cu ciorile si magrebienii lui Joita pe care vrea sa ii vopseasca pe Municipal!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus