Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
12°C

Alegeri în PSD. 12 mii de social-democrați vor vota duminică în Sibiu

Alegeri în PSD. 12 mii de social-democrați vor vota duminică în Sibiu

Asemenea unui adevărat partid democrat-social, cei din PSD Sibiu vor organiza alegerile interne de la sfârșitul săptămânii ajutându-se fiecare cum poate. Organizarea alegerilor este lăsată în baza fiecărei organizații locale, iar secțiile de vot sunt realizate în sediile de organizație (acolo unde există), primării (acolo unde există primar PSD), cămine culturale sau chiar acasă la câte-un lider local. ”Noi vom organiza o singură secție de votare, la primărie. Duminică va fi totul pregătit pentru vot. Fiecare s-a organizat în organizație, așa e cel mai bine”, a declarat primarul comunei Blăjel, Toader Roman.

În municipiul Sibiu, sunt așteptați duminică la urne peste 1500 de membri PSD. Asta înseamnă peste jumătate din membrii partidului înscriși oficial. ”Noi vom avea două secții de votare, pentru că aici sunt două colegii electorale. O secție va fi la organizația municipală, iar alta va fi la cea județeană. Așteptăm 1500-1700 de oameni la vot”, a declarat Gheorghe Suditu, președintele organizației municipale a PSD Sibiu. Banii pentru organizare practic nu există. ”Noi nu avem ce fonduri să folosim pentru organizarea acestor alegeri. Buletinele de vot vin de la București și nu facem o propagandă. Mobilizarea organizației, asta trebuie să facem și asta s-a realizat”, a explicat Suditu.

La nivelul întregului județ vor fi amenajate 65 de secţii de votare și sunt așteptați peste 12.000 de social-democraţi.

.Duminică, social-democrații din toată țara vor avea de ales între Liviu Dragnea și… Liviu Dragnea la alegerile care vor da noua conducere a partidului. Totuși, acesta poate rata alegerile dacă se vor prezenta la vot mai puțin de jumătate din numărul total al social-democraților înscriși oficial în partid.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Vicent

Acum 8 ani

Peni!!!!bili!!!!!! voteaza Pen!!!!!alii!!!!
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Cel mai penal partid. De râsul curcilor. Dragnea reales la al 13-lea congres!
Raspunde

lol

Acum 8 ani

te doare mintea...........votati si promovati hotia, idiotilori!
Raspunde

josepf

Acum 8 ani

WTF!!!....nu ar trebui sa mai existe un partid penal ca PSD in Romania anului 2015 ,insa la o tara de asistati sociali ,pensionari cu creierul sters ,Zigeuneri ,cocalari ,puscariasi si alte rapandule merge....tot inainte TOVARASI!!!!!!!!!!:)))))))))))BLEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

A

Acum 8 ani

Mai bine asfaltați un drum cu banii din cotizații , decat sa-i cheltuiți pe porcarii din astea....oricum rămânea Dragnea - penalul care scoala si morții pt a merge la vot
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

tovarase josepf,cine iti da drteptul sa ii faci pe romani tigani,asistati social etc? dreptul la opinie si orientare poliitica este garantat prin CONSTITUTIE
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

@vasiliadi: exact boule, dreptul la opinie e grantat de Constituție...
Raspunde

Mihai

Acum 8 ani

Ce comentarii...pfffiuuu. Cum poti sa spui ca este esti democrat cand tu vrei desfiintarea unui partid doar pentru ca nu iti place tie? Puneti mana si mai cititi democratie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus