Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Dosarul prostituției de la Emanuelle, interceptări: ”să-i dau o pereche de pantaloni, că ea pleacă” VIDEO

Dosarul prostituției de la Emanuelle, interceptări: ”să-i dau o pereche de pantaloni, că ea pleacă” VIDEO

Fetele racolate inclusiv de la Centrul de plasament din Turnu Roșu pentru a se prostitua forțat pentru clienții cluburilor Emanuelle și Insomnia din Sibiu erau ținute fără haine, pentru a fi împiedicate să fugă, susțin procurorii DIICOT. Aceștia au coordonat descinderile din a doua jumătate a lunii noiembrie 2015 în cele două cluburi amintite, într-un dosar în care este cercetat David Ilie, proprietarul localurilor unde fetele erau forțate să se prostitueze. Procurorii cer arestarea celor implicați în administrarea cluburilor și a ”afacerilor cu fete”, printre care se numără Larisa Hozaș, nepoata lui Ilie, Elena Mitran, amanta, și Cristian Dincă, om de încredere al lui David Ilie, după cum citează Adevărul din referatele procurorilor DIICOT. Din aceste referate sunt extrase și câteva interceptări telefonice, din care reiese faptul că Mădălina, una din fetele racolate, dorea să plece la familia sa, unde ar fi fost chemată de urgență. Iar pentru acest lucru, fata cerea o pereche de pantaloni. Fiind refuzată pe moment, fata a fugit în cele din urmă. Faptă care, potrivit procurorilor, era pedepsită de către proxeneți cu bătaia și violul, în unele cazuri.

Cristian Dincă: Alo! Larisa Hozaş: Daa! Cristian Dincă: Auzi, a venit aia la mine acuma... Larisa Hozaş: Da... Cristian Dincă: Aia... aia nouă, că unde eşti, că vrea să vorbească cu tine! Larisa Hozaş: Păi ce să vorbească cu mine nl. neinteligibil! Cristian Dincă: Eşti... eşti acasă?... Stai să vezi... că vrea să plece acasă... şi... să să-ntoarcă marţi şi dacă-i dai o pereche de pantaloni!

Omul de încredere a lui David Ilie, Cristian Dincă, îi dă telefonul Mădălinei, fata obligată să se prostitueze și care dorea să plece. Mădălina: Nu... nu uite Larisa, vreau să plec astăzi acasă şi mă-ntorc marţi şi stau mai mult timp! Pentru că acasă am ceva probleme cu soră-mea şi cu mama şi o zis să merg acasă! Larisa Hozaş: Aşa dintr-o dată? Mădălina: Da, păi ce să fac! Larisa Hozaş: M-auzi? Mădălina: M-auzi? Larisa Hozaş: Da, io te-aud... aşa dintr-o dată te-ai gândit tu că pleci astăzi de dimineaţă acasă? Mădălina: Păi... ce să fac tu Larisa?... Auzi... Larisa Hozaş: Păi stăi până după-masă să vorbesc cu Vali! Mădălina: Auzi... Larisa Hozaş: Şi-l pui pe Vali să te ducă! Mădălina: Nuu! Păi ce are dacă merg cu microbuz? Larisa Hozaş: No... Io acuma mă pui la somn, după-masă când mă trezesc te sun şi vii la mine! Mădălina: Îhî...

Refuzată, Mădălina a fugit în cele din urmă, lucru discutat telefonic de Elena Mitran (amanta lui David Ilie) şi Larisa Hozaş (nepoata lui Ilie) și interceptat de procurori. Larisa Hozaş: Ve’ că aia... aia o plecat... Elena Mitran: Care? Nebuna aia...? Larisa Hozaş: ... ce-o adus-o Vali măi fată, cred că! Elena Mitran: Du-te? Larisa Hozaş: Azi dimineaţă mă sună... io am vint acasă... tot aşa, mă c... Elena Mitran: Da... Larisa Hozaş: ... ş-am plecat... la cinci jumate am ajuns, când am închis la Emanuelle... cinci jumate cred că... Elena Mitran: Da... Larisa Hozaş: ... şi io am lăsat-o pe Mihaela şi io a vrut să mă duc la Insomnia... şi m-o apucat în maşină... am zâs: „Nu risti, nl. neinteligibil, că nu mai pot! Te duci tu şi-nchizi!“ Elena Mitran: Da... Larisa Hozaş: Mă sună Cristi de la bar că... mi-o dădea pe aia! Io eram pe wc-u’, nu puteam nici să vorbesc! Elena Mitran: Păi şi? Larisa Hozaş: Şi... să-i dau o pereche de pantaloni, că ea pleacă... că are probleme cu mamă-sa! Am zâs: Tu fată, toată noaptea, nu ai avut probleme cu nimenea?... Ş-am zis: „Io nu pot să viu acuma la bar, io nu-s la cheremu’ la nimenea, să-ţi aduc tie pantaloni!“ Am zâs: „Stai până după masă, la două când mă trezesc, te sun şi vorbim atuncia!“ ... Ş-am zis: „O zis Vali că te duce el acasă!“... Din câte ştiu! Elena Mitran: Păi da, că aşa a rămas!

Sursa interceptărilor: Adevărul

Citește și Clubul „Emanuelle”, unul dintre cuiburile de prostituţie forţată

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

O intrebare

Acum 8 ani

Exista vreun judecator cu presiune pe teava ca sa-i si condamne pe acesti nemernici?De ce intreb?Pentru ca toate dosarele sunt beton si merg struna pana cand vine vorba de condamnare;acolo se constata ca toti sunt curati si nevinovati!Ba poate unii vor si daune!
Raspunde

dt1961

Acum 8 ani

Mare, mare descoperire facuta de procurorii de la DIICOT. Pai chestia cu prostitutia (ilegala) din cluburile de noapte din Sibiu si de haihui este cunoscuta si supermediatizata de toata lumea. O mare majoritate din barbatii „cheflii” care frecventeaza „cluburile ” (de fapt pufurile) de noapte povestesc la birou sau aiurea despre marile aventuri sexuale in care sau implicat in noptile cand sau distrat prin asemenea cluburi. Acum, intervine chestia urmatoare: Asa zisele femei care sunt obligate sa se prostitueze si sunt tinute sechestrate nu prea exista. Poate un foarte minuscul procentaj. In realitate as vrea sa aud si eu vreun barbat care a salvat asemenea femeie din „iadul in care era sechestrata” Pai daca o sa va oferiti sa faceti un asemenea gest de umanitate in 99 si ceva la suta din cazuri o sa va treziti cu bodiguarzii care o sa va „ajusteze” sira spinarii si modul de gandire despre „fetitele” lor, bineanteles asta o sa se intample deoarece „sechestratele” vor dezvalui urgent „pestilor” lor despre buna voastra intentie. In alta ordine de idei , acolo unde este vorba despre femei cu retard mintal racolate din te miri ce locuri, no comment. Nu stiu ce barbat sanatos psihic ar intretine reletii sexuale cu asemenea femei. Deci daca exista si clienti pentru acestea , parerea mea este ca acei barbati sunt cu mult mai retardati si frustrati psihic decat clientele cumparate cu sume destul de consistente. Apoi , de unde ar avea asemenea indivizi banii necesari pentru asemenea distractii ??? Si in final, ce fel de indivizi sunt cei care intemeiaza si intretin asemenea localuri??? De ce sunt acceptate si sunt contrololate doar asa de la un deceniu la altul???
Raspunde

Fgc

Acum 8 ani

Imi vine sa rad, aia vroia sa fuga dar vroia o pereche de pantaloni cu împrumut ???? ce știre ....pfffff mâine ma duc sa mi depun demisia de la munca dar o sa cer si un salariu in avans ????
Raspunde

incaunul

Acum 8 ani

vrea sa fuga dar cere pantaloni imprumut pwahahaha , oare chiar mai exista un specimen care sa nu isi fi dat seama ca asta e dosar fabricat??
Raspunde

SibianulDeNoapte

Acum 8 ani

Clubu exista de ani de zile :))) acum nu mai papa gabori nimik si cu stomacu gol un merge . acum vor grade salar nu mai vor spaga
Raspunde

Niku

Acum 7 ani

Băi fratilor totul e făcut în dosarul asta nu e nimic adevărat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus