Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Momentul adevărului din play-off. CSU Sibiu încearcă să dea lovitura la Cluj şi să obţină calificarea la Sibiu

Momentul adevărului din play-off. CSU Sibiu încearcă să dea lovitura la Cluj şi să obţină calificarea la Sibiu

CSU Sibiu începe primele meciuri din disputa cu U-BT Cluj, câştigătoarea Cupei României, pentru calificarea în semifinalele play-off-ului. Primele două meciuri se vor juca la Cluj: luni, 18 aprilie, de la 19:30, iar miercuri de la 19:45, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, și vor fi LIVE pe DigiSport.

Sibienii merg la Cluj cu gândul la a obţine măcar o victorie din cele două confruntări, pentru ca la Sibiu să aibă oportunitatea de a tranşa calificarea în favoarea lor.

Cu siguranță vor fi două meciuri dificile, cu sala plină. Știm, cu toții, rivalitățile dintre Sibiu și Cluj. Ne dorim să facem o surpriză, să câștigăm, pe terenul lor. Sperăm să fie niște confruntări frumoase și să ieșim învingători. Suporterii noștri au venit mereu, în număr mare, și avem nevoie de ei și de susținerea lor și acum, chiar dacă jucăm în deplasare. O să îi auzim și ne va prinde bine”, a spus căpitanul CSU Atlassib Sibiu, Octavian Popa Calotă.

Dan Fleşeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, are doar cuvinte de laudă la adresa clujenilor, spunând că este cea mai în formă echipă a momentului, după ce U-BT s-a impus în faţa lui CSM CSU Oradea, în finala Cupei României.

”Am ajuns exact unde ne doream și așteptam de multă vreme. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, în compania echipei câștigătoare a Cupei României, probabil, echipa cea mai în formă, la momentul actual. Sperăm să jucăm bine, la fel cum am jucat de fiecare dată, în meciurile pe care le-am disputat cu echipa din Cluj și să ne valorificăm șansa pe care o avem pentru că ne dorim foarte mult să facem în continuare, din ceea ce a fost până acum, surpriza campionatului, să facem mai mult și să arătăm că suntem o forță în campionatul național. Contează avantajul terenului, contează absolut orice detaliu în încleștarea aceasta. Contează spectatorii, contează cine și câtă presiune pune, dar nimic nu este deciziv. Cea mai importantă este forma echipei, în ziua meciului”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

După meciurile din deplasare, CSU Atlassib Sibiu va primi vizita celor de la U-BT Cluj Napoca, în Sala Transilvania, luni, 25 aprilie 2016, de la ora 19:45, iar dacă va fi nevoie, meciul al patrulea se va juca miercuri, 27 aprilie 2016. Ambele meciuri sunt programate să fie transmise și LIVE pe DigiSport. Biletele pentru partidele de pe teren propriu se vor pune în vânzare începând de joi, 21 aprilie 2016, la sediul Clubului Sportiv Universitar Sibiu, str. Rennes, nr.2, între orele 9-15.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus