Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

FOTO | Ultimele pregătiri înaintea celui mai mare eveniment speedway din ultimul deceniu. Se montează perna cu aer

FOTO | Ultimele pregătiri înaintea celui mai mare eveniment speedway din ultimul deceniu. Se montează perna cu aer

Au mai rămas doar 3 zile până la cel mai mare eveniment speedway din ultimul deceniu, disputat la Sibiu, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii: de ieri au început montarea pernei cu aer pentru turnante, achiziţionată anul acesta pentru ca Federaţia Internaţională de Motociclism să permită organizarea competiţiilor internaţionale pe stadionul “Voinţa” din Ștrand.

De 11 ani nu a mai fost la Sibiu o cursă cu participare internaţională de asemenea nivel. Evenimentul aduce în prim-plan primele două etape din Campionatul Naţional Individual de Dirt-Track, care se vor desfăşura la Sibiu, pe 23 (ora 14:00) şi 24 aprilie (ora 11:00), pe stadionul ” Voinţa”. Prima etapă va fi organizată de AS Club Voinţa Sibiu, iar a doua de CSTA Bucureşti.

Astăzi (n.r. ieri) am descărcat perna gonflabilă despre care vă spuneam zilele trecute. Am şi montat o parte din ea, pe virajul estic (dinspre ştrand) şi am reuşit să facem şi o proba umflând-o cu aer. Totul a ieşit bine şi mâine (n.r. azi) vom continuă cu montarea ei pe partea vestică (dinspre variantă) că să fim pregătiţi cum se cuvine pentru cursele din week-end. Dorim pe această cale să mulţumim celor care şi-au rupt din timpul lor liber pentru a ne ajută”, se arată pe pagina de Facebook Voinţa Sibiu Speedway, pagina organizatorilor.

La start vor fi prezenţi rideri cu renume european din ţări cu tradiţie în speedway. Dintre aceştia îi amintim pe Ronny Weiss şi Richard Geyer (specialişti în speedway pe gheaţă) din Germania, din Ucraina vin doi dintre cei mai bine cotaţi rideri, Stas Melnychuk şi Andriy Kobrin, iar din Polonia îşi va arăta măiestrimea Mariusz Fierlej. De asemenea, vor mai face parte pe grila de start sportivi din Suedia, cât şi Marian Gheorghe – maestru al sportului şi fiul sau Adrian Gheorghe, care aleargă pentru clubul CSTA Bucureşti. Acestea sunt principalele nume care vor încânta audienţa pe stadionul “Voinţa” din Ștrand.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

foto: Facebook Vointa Sibiu Speedway

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus