Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Răzvan Pop este noul viceprimar al Sibiului

Răzvan Pop este noul viceprimar al Sibiului

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat în urmă cu câteva clipe, într-o conferință de presă, că Răzvan Pop va fi noul viceprimar al Sibiului.

”Sunt onorat de această nominalizare, de încrederea acordată de organizația municipală, de echipa de negociere formată din liderii PNL și cei ai FDGR. Mă bucur că pot face parte din această echipă”, a declarat Răzvan Pop.

Raluca Turcan a declarat că primarul Astrid Fodor va avea în echipă un om cu expertiză pe domeniile educație și cultură. ”În urma discuțiilor pe care le-am avut cu doamna Astrid Fodor am hotărât ca funcțiile de viceprimar să fie ocupate de oameni cu expertiză și cu aplicații și implicare pe domenii cheie. Doamna primar apreciază că expertiza domnului Pop în cultură, educație și alte domenii de interes comunitar poate fi valorificată din funcția de viceprimar. Organizația municipală a PNL Sibiu îl susține în unanimitate și îl mandatează pe domnul Răzvan Pop să reprezinte PNL-ul pentru binele sibienilor, în interesul sibienilor. Îmi exprim convingerea că majoritatea PNL – FDGR va da un exemplu de bună guvernare pentru Sibiu. Am convingerea că majoritatea PNL – FDGR va da un exemplu prin care să convingă sibienii că bunăstarea sibienilor vine din calitatea și profesionalismul decidenților, că nu toți oamenii politici sunt la fel, că e important ca oameni bună să constituie parteneriate și să poată decide pentru a-și susține comunitatea”, a spus liderul PNL Sibiu.

Întrebată cum ”s-a sucit” Astrid Fodor față de declarația că are nevoie de un viceprimar cu profil tehnic, Raluca Turcan a declarat că acel profil poate fi găsit la celălalt viceprimar, Corina Bokor. ”N-aș îndrăzni nicio secundă să folosesc un astfel de cuvânt (n.r. sucit) față de doamna primar Astrid Fodor. Așa cum am menționat, propunerea dumneaei a fost să valorifice expertiza din educație și cultură pe care domnul Pop o are, printr-o funcție de viceprimar. În același timp, există un om cu o calificare pe tehnic pe care doamna primar îl va avea ca și viceprimar în persoana doamnei Bokor”, a mai spus Turcan. Legat de cum au decurs negocierile, președintele PNL Sibiu a răspuns: ”În spirit de parteneriat și de colaborare deplină și cu dorința de a da un exemplu sibienilor în care oamenii buni se pot strânge pentru o bună guvernare”.

Împreună, PNL și FDGR vor avea în Consiliul Local Sibiu Pentru Consiliul Local, 64,19%. FDGR a obținut 22.664 voturi (46,54%), însă va avea 12 consilieri locali și va deține majoritate simplă în viitorul for al municipiului. Pe locul doi se află PSD, care a obținut în municipiul Sibiu 10.502 voturi (21,57%), iar ultimul partid care intră în Consiliul Local Sibiu este PNL, care a luat 8.594 voturi (17,65%).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

60 comentarii

dorel

Acum 7 ani

m-am dus special la vot ca sa votez impotriva astuia dar vad ca tot nu scapam de el.
Raspunde

radu

Acum 7 ani

Bravo PNL !!! Bravo Fuego de Sibiu !!! Ai sansa sa te mai ingrasi cu inca 30 de kg !!! Incredibil ce oameni pun astia de la PNL in functii publice. Sa nu va mirati daca nu va mai voteaza nici naiba in toamna. Ce il recomanda pe individul asta sa devina viceprimar? Faptul ca a carat vin la referendum? Faptul ca a fost dat afara de la doctorat? Sau faptul ca in viata lui a ocupat numai functii publice, platite din banii statului fara sa vada ce inseamna adevarata competie? Felicitari inca o data PNL! Ati pierdut votul meu!
Raspunde

Gigi

Acum 7 ani

Spunea d-na Fodor in urma cu cateva zile ca ar fi prea mult pentru Sibiu sa avem 3 femei la conducerea Primariei. Se pare ca nu s-a tinut de cuvant....
Raspunde

eu

Acum 7 ani

vaaaaiii :))))))))))))))))))))))
Raspunde

Dani

Acum 7 ani

USL trăieşte..... Ce mai aplauda ăsta in spatele lui ponta. Cu fularu' USL la gât. Ei uite ca pâna la urmă aplaudatul in primul rând, facând parte din cea mai abjecta structură politică dupa pcr, a dat roade. Ciolaneala placuta Mr. Pop. Te-ai ajuns! Nu ne mai învățam minte nici dupa 26 de ani. Problema este că tot ăştia sunt soluția.... Aparentă.
Raspunde

vă roadeți unghiile de ciudă

Acum 7 ani

...și strugurii sunt acri! hahahahahahahahaaaaaaaa! Cine râde la urmă, râde mai bine, stimabililor!
Raspunde

Dani

Acum 7 ani

Avand in vedere rezultatul lamentabil obtinut... Si in Sibiu si mai ales la nivel de tara.... Da este de ras. Nici macar 15% ! Asta este de ras!
Raspunde

Bogdan

Acum 7 ani

0 barat. Cariera toata 100% la stat. Performanta si dezvoltare profesionala 0. Un infatuat semidoct care nici la facut poze prin Sibiu nu e bun. Prost sa fii, noroc de functii caldute sa ai! Vomit...
Raspunde

Nicu

Acum 7 ani

Ii urez succes lui Razvan !Un sfat sfant ai grija de cei doi caini ani si dna,in rest toate bune!
Raspunde

Catastrofă

Acum 7 ani

Vai, vai, vai... Omul ăsta are o moacă de copil îndrăzneț, atât și nimic mai mult...
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Penibil putin spus... Un tanar incompetent de succes in administratia sibiana... Fodor ia decizii tot mai bune... Ca si pana acum de altfel...
Raspunde

Corina

Acum 7 ani

Bila neagra pentru PNL Sibiu. Doamna Fodor - primar ales, a solicitat PNL un primar tehnic, care sa detina capacitate de administrare si management tehnic iar PNL il trimite pe Pop- licentiat in istorie. PNL nu are nici un respect fata de sibieni.
Raspunde

-

Acum 7 ani

eu cred ca tanti asta gafosdea a scapat de la spitalul de psihiatrie trece de la o faza psihologica la alta asa de repede..., ca pentru asa fel de maicuta ca tine, tanti, de la Horezu tot asa si un fel de popa
Raspunde

Astrid Fodor

Acum 7 ani

L-am pus pe Razvan Pop in funcția de viceprimar pentru ca este tânăr si are toata viața înainte.
Raspunde

Dandanache

Acum 7 ani

Pai iesi matale la pensie ca ai varsta de 63 de ani. Lasa pe cei care au toata viata inainte. Pe Razvan. Pe Zara sau Sitterli.
Raspunde

Iulia

Acum 7 ani

Ieftin tare argumentul. Felicitari, mai rau nu se putea :)
Raspunde

Culae

Acum 7 ani

O gafa enorma numirea acestui individ! Asta este, trebuie sa asteptam mandatul asta. Romanimea a votat iar cu minoritara si acum ni-l bagam singuri pe gat pe acest prostovan increzut. Macar daca ar fi fost inteligent...pacat. Bunica nu semneaza nimic si impinge totul pe prostovan...va fi blocaj total. Deja acum primaria are excedent, nu au curajul sa semneze sa bage banii in ceva....
Raspunde

Alexandru

Acum 7 ani

Ma bucur enorm, am votat cu bucurie PNL! Si ma bucur enorm. Ii urez mult succes!
Raspunde

Mogulul

Acum 7 ani

Bravo domnule Pop, sper sa faceți mulți bani acum ca sunteți viceprimar, sa dea Dumnezeu sa poti sa i-l întreci pe fostul Viceprimar si sa construiește sute de apartamente in Sibiu nu ca fost pe calea Cisnădiei. Doamne ajuta domnule Razvan Pop.
Raspunde

Moriko

Acum 7 ani

Acum are ocazia sa va arate cat de mult iubeste Sibiul ! Il cunosc si nu va dezamagi veti vedea ! Succes Razvan !!
Raspunde

:(

Acum 7 ani

aualeo speram sa scapam de specimenul asta... mare dezamagire o sa creeze fdgr daca il accepta ca viceprimar!
Raspunde

Dragos

Acum 7 ani

incredibil... Fodor a cerut un personaj cu profil technic, si daca asta este solutia PNL eu nu mai inteleg nimic. Astia chiar nu au respect fata de primarul ales cu peste 50 %. Oricum, cred ca PNL chiar vrea sa se autodistruga. Pacat!
Raspunde

cisnadian

Acum 7 ani

PNL daca este partid serios si vrea sa fie votat si la urmatoarele alegeri ,RETRAGE sprijinul politic consilierului local din Cisnadie jud.Sibiu domnului Cosmin Aron Bobeanu pentru lipsa de respect fata de ceilalti candidati si implicit si fata de electorat!!Nu cred ca acest personaj (vazand si dumneavoastra postarea )merita sa reprezinte PNL-ul.
Raspunde

Vicent

Acum 7 ani

Cica specialist in educatie? Mars moldoveanco ca la toamna votam cu ALDE
Raspunde

...

Acum 7 ani

sa faca sibiu mare. cu cate 30 kg fiecare...
Raspunde

Lamantinul

Acum 7 ani

Daca il blamati pe asta si l-ati fi vrut pe Sitterli nu mai sunt multe de spus, ne meritam soarta Lasati-l acolo ca e mai bun decat oricare de la PSD
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Sibiule , pe ce mâni ai ajuns ! Să vezi consilierii...( cu câteva excepţii notabile )
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

vad o gramada de comentarii negative la adresa acestui "individ" pe motiv de "kilograme in plus" si de "moaca". IQul celor care au postat aceste comentarii este evident sub 100. Lasati omul sa munceasca, sa greseasca(sau nu) si apoi judecati
Raspunde

radu

Acum 7 ani

Bine ca esti tu deștept! Problema cu prietenul obez ii ca nu a muncit nimic toata viata. A pupat in cur in stanga si in dreapta si a primit o functie buna unde o sa taie frunze la câini cum a făcut si până acum.
Raspunde

Ina

Acum 7 ani

Si totusi cine est Razvan Pop sincer nu am auzit de el pana la alegeri e din Sibiu ce profesie are ce a facut pana acum am inteles ca e expert in educatie si cultura .
Raspunde

z

Acum 7 ani

Director la Directia Judeteana de Cultura Sibiu. Pozitie unde nu a facut nimic. A organizat festivalul ala kitsch prezentat de Maruta (simbol al culturii in tara asta), pe banii directiei pe care o conducea in timp ce prin judet monumentele se duceau naiba si case din centrul istoric erau demolate. Dupa toate astea mai are si tupeul sa fie cel care condamna societatea civila ca nu au anuntat DCS si el habar n-avea de lucrurile astea. Din pozitia de director. Mai are o chestiune foarte, foarte (serios extraordinar de) obscura dar nu am sa o mentionez aici. Unii s-ar putea sa o stie. Omul asta nu are ce cauta in viata publica. Punct.
Raspunde

Pagan

Acum 7 ani

un lingau care isi uraste neamul si istoria lui, de fapt el nu prea iubeste nici macar istoria orasului lui. Decat minorele de -18 dupa care ii fug ochii si "haleala de si cu dambovita". Asta ar fi trebuit sa ramana sa lins in buCUR . NU inteleg de ce s-a intors la Sibiu aceasta marioneta.
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

In sfarsit il avem pe fuego aproape de noi. Bravo tati!!
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

In sfarsit il avem pe fuego aproape de noi. Bravo tati!!
Raspunde

sibianul pacifist

Acum 7 ani

În sfârșit... Pohta ce-a pohtit-o... dar doar pe jumătate...
Raspunde

masca

Acum 7 ani

Asta e nivelul PNL(sau mai bine zis PDL, ca incet incet papa PNL-ul) si asti sunt oamenii care-i reprezinta : turcan si pop(nu merita litera mare)
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Say WHAT ?!?!? Ori a inebunit Fodor, ori prost consiliata de accepta asa ceva ! Pai doamna, v-am ales tocmai ca sa nu iasa astia, si sa tinem aceeasi linie FDGR, e bine economic. Si acum ce naiba faceti????
Raspunde

sibianul pacifist

Acum 7 ani

N-a înnebunit! E algoritmul de împărțire a „bucatelor” între forum și PNL: își dau, îmi dai...
Raspunde

WTF

Acum 7 ani

Nu te mai mira atat..BLATUL JEGOS dintre fdgr-ul incapabilei fodor si pnl-ul botoxatei turcana abia acum iese la iveala..v-au prostit pe fata...orbilor...acum spala-ti-va pe cap cu ei,nu va mai jeliti!
Raspunde

Săndel

Acum 7 ani

Ce vă tot agitați atât? Îi pus de formă acolo că așa era înțelegerea cu FDGR-ul. Oricum fac ce vor, au majoritate fără alții. Chestiile tehnice oricum le fac cei din direcția tehnică.
Raspunde

sibianul pacifist

Acum 7 ani

Ai dreptate! Așa e! Va face jocurile forumului și ale grupurilor de interese!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

''Unlike'' FDGR pentru blatul mizer facut cu PDL (PNL) ! Oare aveau comunistii dreptate cand va numeau tiganii Germaniei si Austriei?!?
Raspunde

Haha

Acum 7 ani

Fuego nu a fost in stare sa termine dr. A fost dat afara si e singurul absolvent care a prins o functie fara concurs. Asa a ocupat-o timp de 2 ani venind la program 11-13.Cand venea. Mare director. Ce-a facut ca director la Patrimoniu? L-ati vazut pe undeva? Asta nici nu stie pe ce lume se afla. Ce a facut el la servici? Omul nici in profesia lui nu e in stare de nimic. Sa ajungi la 35 de ani sa te umfli ca porcul si sa nu fi in stare sa scrii un doctorat cand ai frecat menta la buget atatia ani. Pe cat facem pariu ca Fuego isi va cumpara titlul? Il vedem dr. de carton cu vreo lucrare plagiata in 4 ani. Stim toti de blatul fdgr-pnl....ghiolbanis nu doarme. Intrebare de baraj. Cate kg. va cantari Fuego in 2017? Dar in 2020?
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Am prieteni ce locuiesc in centrul istoric si au fost la Patrimoniu (Tribunei 6) expre pentru a vedea ce au de facut, legat de restaurare/reabilitare cladire. Cred ca au fost 3,4 ocazii, niciodata mister Pop nu era acolo, ci un alt domn mult mai rotofei si mai in varsta, caruia nu-i pasa cand auzea ca e vorba de cladiri de secol 19......Halal cultura !
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Nici nu il cunoasteti personal si vorbiti asa urat de el. Nu va este rusine! Este tanar si merita o sansa! Ii urez mult succes si am multa incredere in el! Succes!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Pai tocmai, unii il cunoastem personal. Dar trebuie cunoscut personal, cand a facut ce a facut pana acum? Adica nimic, nada....Sub ''interimatul'' sau in care a facut pureci de temporar ce a fost pus pana si-a dat demisia, s-au dat aprobari de ''renovari'' pentru cel putin 2 cladiri din aria protejata care acum sunt macelarite: Piata Armelor 6 (demolat total), 9 Mai 1 (inaltat zid, mansardat). Singura realizare este clasarea a 2 cruci de piatra, situate la Mitropolie, ceea ce necesita o semnatura si cam atat, ca studiul pentru aprobare il fac altii...
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

TS ...nu puteti "sa-i curmati" suferinta Olingpiei?sa nu mai agonizeze pe aici??
Raspunde

Silvian

Acum 7 ani

Pacat, d-na Fodor si Sibiul aveau nevoie de alt gen de viceprimar.
Raspunde

sibianul pacifist

Acum 7 ani

Aiurea! Dna vrea să conducă singură, de-aia l-a ales pe dl. Pop. Ea propune, ceilalți ridică mâna să voteze.... A ales o marionetă!
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

FU-E-GO!! FU-E-GO!! FU-E-GO!! FU-E-GO!! FU-E-GO!! FU-E-GO!!
Raspunde

v.aron

Acum 7 ani

Din pacate, pt. Razvan Pop, fotoliul de viceprimar pare o palarie cam prea mare.
Raspunde

Vespasian quatrodicesimo

Acum 7 ani

Taranilor!!! V-a e ciuda pe realizarile domnului Pop!!! Ratati si frustrati! Mereti la baie si facetiva-ti o baluta!
Raspunde

Nea costel

Acum 7 ani

Fuegoo o sa ajungi de 200kg. Cât ai fost director la cultura ai ajuns la 120 kg nu ai făcut. Inafara sa lingi unde trebuie nu știi nimic. Si apropo ai grija cu minorele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus