Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Turcan reacționează la ”promovarea” lui Suditu: Ce calități profesionale poate oferi acest domn?

Turcan reacționează la ”promovarea” lui Suditu: Ce calități profesionale poate oferi acest domn?

”N-am nicio așteptare că va servi comunitatea sibiană pentru banii pe care-i va încasa”, a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, legat de intrarea social-democratului Gheorghe Suditu în Consiliul de Administrație al societății URBANA SA. ”Cred că toți sibienii se vor întreba ce calități profesionale poate oferi acest domn unei societăți care se ocupa de administrarea spațiilor aflate în proprietate publică sau privată din Sibiu. Am citit mult în presa despre aventurile economice și politice ale acestui domn. Nu l-am cunoscut până în noaptea alegerilor din 2016, când el, neștiind rezultatele de la Sibiu, a intrat în sediul PNL spunând că, din acel moment, când îl vom mai vedea, «să ne ridicăm cu toții în picioare, de la Președinte până la ultimul sibian, pentru că ei sunt stăpânii». Am citat din acest domn. În rest, numai bine, lui și celor care-l votează! N-am nicio așteptare că va servi comunitatea sibiană pentru banii pe care-i va încasa”, a spus Raluca Turcan.

Președinte al organizației municipale Sibiu a PSD, Gheorghe Suditu, este singurul candidat la un loc de membru al Consiliului de Administrație al societății URBANA. Decizia va fi luată astăzi, după ședința de Consiliu Local ce se desfășoară la această oră.

Despre acest subiect s-a mai scris aici.

http://www.turnulsfatului.ro/2017/08/30/actualizare-suditu-votat-de-fdgr-si-psd-pentru-c-a-al-sc-urbana-sa/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Daca frau Turcan ar fi avut putin fler ar fi intrebat ''Ce rol mai are Urbana in natura?''Evident,daca ''premiantul'' ar fi fost de la PNL(chiar,peneleii n-au niciun ''competent''?), frau Turcan ar fi ramas ''pe mute''.
Raspunde

Un luptator

Acum 6 ani

De ar fi numai acesta. Dar în Sibiu parcă avem o infecție cu astfel de cazuri. Vedeți, cine este plătit să vadă şi urechi să audă, toate concursurile la bugetari. De când le-au mărit salariile a înflorit şi corupția. Nu mai există concurs fără câștigătorul dinainte stabilit. Propun o listă cu toate aceste concursuri pe care să se facă licitație. având în vedere că instituțiile plătite pentru eliminarea corupției dorm pe salarii foarte mari. În ritmul acesta vor dispărea tot ceea ce reprezintă elementele fundamentale pentru funcționarea corectă a unei societăți umane...
Raspunde

Ion Pop

Acum 6 ani

Suditu e un incompetent, insa exact la fel e si doamna Turcan.Din moment ce e in politica de la 28 de ani, in ce meserie a facut cariera? Cumva in cea de avocat? Pana la 28 de ani? Hai sa fim seriosi
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

ce calitati profesionale poate avea pdlista basista blonda TURCana cu studii la MOSCOVA? de psdeul suditu ce sa vorbim??ambii sau TOTI APA SI UN PAMANT
Raspunde

Batranu'

Acum 6 ani

Suditu nu mai este presedinte
Raspunde

Dumitru

Acum 6 ani

Ce calități profesionale poate oferii Suditu??? Fix aceleasi pe care le ofera si Turcan!!! Doar aveti aceleas aluat, doar cel care il framanta difera!
Raspunde

Ferches John

Acum 6 ani

Toti sunt incompetenti, trebuie sa importam creiere si oamenii ca Statele Unite...
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, si sub conducerea cui ar trebui sa gândească? A unicului "competent" ramas in tara? Stii tu la cine ma refer....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus