Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

FOTO-VIDEO Ambulanță atacată cu bolovani. ”Am ajuns să fim umiliți de cei care ar trebui să ne mulțumească”

FOTO-VIDEO Ambulanță atacată cu bolovani. ”Am ajuns să fim umiliți de cei care ar trebui să ne mulțumească”

Ieri după-masă, o un echipaj de ambulanță din Sibiu a fost atacat cu bolovani de un bărbat din Rășinari, la care medicii fuseseră chemați să intervină de urgență.

”Bolnavul” a început să arunce cu pietre de mari dimensiuni în mașina de salvare și chiar a spart geamurile.

ambulanta atacata rasinari (4)

”Astăzi, colegii noștri au trecut prin momente de panică, când au fost atacați. Am ajuns să fim umiliți și batjocoriți de cei care ar trebui să ne mulțumească! De aceea foarte puțini sunt cei care aleg să mai facă Medicină de Urgență și să lucreze în prespital!  Zilnic suntem jigniți ca la ușa cortului, amenințați și bătuți, dar statul român nu știe sau nu vrea să știe lucrul acesta! Rușine acestor animale! Am primit încă un motiv care dovedește lipsa de educație și barbarismul așa zisului "cetățean" european! De menționat că ambulanța a fost distrusă în Rășinari de un "pacient", căruia vreau să-i "mulțumesc frumos"”, a postat pe facebook Radu Ciora, angajat al Serviciului de Ambulanță Sibiu.
ambulanta atacata rasinari (1)

Pentru a se feri, medicii s-au adăpostit în curtea unui vecin și au chemat Poliția.

„Ieri, în jurul orei 16.30, un echipaj de poliție a fost solicitat pentru a interveni în localitatea Rășinari, unde un localnic în vârstă de 36 de ani a devenit recalcitrant și a atacat cu pietre un echipaj al ambulanței din județul Sibiu. Este vorba de un bărbat cunoscut cu probleme psihice. (...) A spart geamurile laterale, geamurile din spate, parbrizul. A distrus și capota ambulanței și, din păcate, avariile sunt destul de mari. El este în evidențele Spitalului de Neuropsihiatrie. Imediat după producerea incidentului, bărbatul a și fost internat”, a explicat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Polițiștii au precizat că nimeni nu a suferit vătămări corporale.

ambulanta atacata rasinari (2) ambulanta atacata rasinari (3) ambulanta atacata rasinari (5) ambulanta atacata rasinari (6)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

prostia doare

Acum 6 ani

nu mai exista scaune electrice si pe dimensiunea domnului recalcitrant?
Raspunde

Florentin Elefterescu

Acum 6 ani

Marginimea Sibiului, un loc cu traditii milenare, o reduta a romanismului autentic, in fata cotropitorilor straini! Eternitatea s-a nascut la tara!
Raspunde

Marius

Acum 6 ani

Sa plătească daune morale, materiale, ...sa fie dat exemplu pentru toți retardatii care suna pentru ambulanță fără un motiv bine întemeiat. Pentru bețivi sa se emită factură după ce au chemat ambulanța. ...instituțiile statului sunt batjocorite cu acordul incompetenților proprii.
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

...e cunoscuta zona Rasinari,Poplaca,Gura Riului pt comportamentul lor agresiv.Daca mergi sa bei ceva si nu esti cu cineva din localitate,sanse mari sa iesi batut.
Raspunde

X

Acum 6 ani

Da, dar ăștia votează
Raspunde

...

Acum 6 ani

s-a dovedit ca bolnavul avea dreptate cand cerea spitalizare...dar bolnavul ala trebuie dus la nr 3 si incuiat acolo.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Lasa-ti ca si medici sunt spagarii si merita cateodata sa m-ai primeasca o lectie numi plac mie sibieni m-ai ales ce-i taranii dar de data asta au facut foarte bine. nu iau loat la bataie pe medicii decat lea stricat ambulanta lea stricato..!.
Raspunde

yoy

Acum 6 ani

esti prost de puti
Raspunde

Wilson

Acum 6 ani

Prietene.......cum reusesti sa faci 16 greseli de gramatică in doar .....6 rânduri......? Cred ca e record.
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

Ionut VL e recunoscut ca fiind un troll aici in comentariile ziarului. Nu ii acorda foarte multa importanta, doar voteaza negativ, sa i se poata ascunde cometariul. E un neica nimeni, probabil care sta acasa handicapat fiind, sau poate cu vreo pensie speciala... si na, de plictiseala mai faci si din astea. NU are legatura cu Valcea sau cu Oltenia in general... doar abereaza!
Raspunde

Ionut Vl face doar pe desteptul..

Acum 6 ani

Pare a fi ceva distractiv sa scrie intentionat gresit si sa vada reactiile celorlalti.
Raspunde

sibian reakist

Acum 6 ani

O face intentionat ca sa ne agitam...
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

scapa usor ca are pile la o avocata cu origini in rasinari cai va lua o gramada de bani e altceva da sa plateasca o ambulanta NOUA,pe aia sparta sa sio duca la Rasinari si sa faca cotet de porci,gaini,etc
Raspunde

Dracu

Acum 6 ani

No... Cand mergi in Rasinari te cam astepti la orice...
Raspunde

Fred

Acum 6 ani

Eu inteleg ca e un comportament demn de blamat, dar totusi omul acesta are probleme psihice. Nu cer sa il intelegem, desi chiar are circumstante atenunate, dar domnule semnatar al postarii pe fb, daca tot esti cadru medical, ar trebui sa faci disocierea intre un comportament agresiv voit sau dat de boala. Si urat sa te folosesti de un caz de om cu probleme mintale pt a-ti asterne frustrarile. Stiu, sunt multe, dar nu e demn de dumneatale, stimate domn semnatar al Juramantului lui Hipocrate. Am vazut multe la viata mea, si credeti-ma ca un om cu boli psihice sufera enorm, el in primul rand, familia apoi, toti cei din jur fie ei chiar si medici. Daca avea o criza.. El nu are discernamant. Si intrebati-va si de ce era pe strazi domnul in cauza? Fie pt ca cei de la psihiatrie se spala adesea pe maini si trimit adevarate bombe cu ceas acasa, fie tratamentul nu a fost cel mai bun, fie nu a reusit nimeni sa-l convinsa sa si ia, multe, multe variante. Cert e ca suferim cu totii, sunt tot felul de probleme in tara noastra, inca tara noastra......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus