Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

"Vocile dau viata"- concert caritabil pentru Diana Stanciu

Diana Stanciu este o tânără de numai 25 de ani pentru care fiecare zi reprezintă o nouă încercare de a-și câștiga dreptul de a trăi. Din nefericire, sorții au ales greșit pentru ea și suferă de o boală neiertătoare: cancer limfatic.

Are, acum, nevoie de ajutorul tău, al meu, al tuturor! Vrea, ca noi toți, să se bucure de razele calde ale soarelui. Și mai presus de toate, vrea și să-și trăiască dragostea cu Vlad Simon, fost concurent la Vocea României.

Este o poveste care a început chiar în ajunul Nașterii Domnului, iar de atunci cei doi sunt nedespărțiți. Cumplita veste, despre boală Dianei, l-a lovit pe Vlad ca un fulger și în acel moment, s-a hotărât să facă până și imposibilul pentru ca iubita lui să trăiască.€ Așa a luat naștere campania „Vocile dau Viaţă”, din iubire, solidaritate și o prietenie strâns legată de lanțurile unei suferințe.

Cu toții, foști concurenți la Vocea României se vor lua de mână și o vor susține pe Diana. Vlad Simon, Cezar Dometi, Laura Gherescu, Camelia Sterea, Ciprian Teodorescu, Julye Mayaya și trupă Renegades vor urcă pe scenele Mediaş-26 aprilie, Sibiu-21 mai şi Iași-30 mai pentru ca Diana să-și recapete zambetul.

Din pacate, nu este suficient. Este nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi, iar la numarul de SMS 8826 se pot face donaţii pentru Diana.

De asemenea şi în conturile: Lei: RO23BTRL03301201H76301XX Euro: RO59BTRL03304201H76301XX

Din puţin, putem face împreună mult. Mai ales ca, este o luptă contracronometru, calculată în cea mai urâtă unitate de măsură, banii! Este un apel disperat la viață, la sufletul fiecărui român cu inimă. Să o ajutăm pe Diana şi să nu uităm, Vocile dau viață!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 11 ani

unde-i biserica sa ajute nevoiasii si bolnavii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus