Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Gală Internațională de Balet de Ziua Europei

Gală Internațională de Balet de Ziua Europei

Teatrul de Balet Sibiu, alături de Uniunea Artei Coregrafice din România și Federația Română de Dans Clasic și Contemporan, îi invită pe toți sibienii pe data de 29 Aprilie, de la ora 19:00 la Sala Thalia, la un regal al artei dansului.

Invitați din cele mai importante centre coregrafice din țară vor urca pe scena sălii Thalia într-un program special menit să celebreze reușitele unora dintre cele mai importante nume din lumea coregrafica românească. Diversitatea programului este ceea ce leagă evenimentul de principiul unității, celebrat în fiecare an cu ocazia Zilei Europei.

„Este o plăcere și o onoare pentru mine și compania Teatrului de Balet Sibiu să putem fi gazdele unui asemenea eveniment și să putem aduce recunoașterea pe care acești artiști o merită. Sibiul, în cei 10 ani de activitate ai Teatrului de Balet, prin repertoriul sau care reunește atât balete clasice cât și coregrafii originale, a reușit să se impună ca unul dintre cele mai importante centre coregrafice din România”, a declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu.
În cadrul evenimentului se vor acorda distincții celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea artei coregrafice din România.

Bilețele se pot achiziționa online, prin platforma kompostor.ro, sau de la casa de bilete amplasată în incita Centrului de Informații Turistice de la parterul Primăriei Municipiului Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus