Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Magistrații sibieni au ieșit din nou în stradă. ”Orice cetățean din țara aceasta e afectat”

Magistrații sibieni au ieșit din nou în stradă. ”Orice cetățean din țara aceasta e afectat”

Nemulțumiți de schimbările din Justiție și de ignoranța totală cu care sunt tratați de la București, magistrații sibieni au ieșit vineri din nou în stradă.

Câteva zeci de judecători și procurori, de la Tribunalul și Judecătoria Sibiu, au ieșit vineri, la ora 13:00, în fața instituțiilor cu pancarte de protest. ”SEPARAȚIA PUTERILOR ÎN STAT”, ”INDEPENDENȚA MAGISTRAȚILOR” sau ”RESPECTAREA CONSTITUȚIEI” sunt câteva dintre mesajele afișate.

”Noi mai avem putere să protestăm, dar sperăm că vom și rezolva ceva. Vom vedea pe viitor ce va fi, deocamdată nu luăm în consierare alte forme de protest. Sperăm în continuare ca reprezentanții ministerului să țină cont de părerea noastră pentru că suntem afectați în mod direct și atâta timp cât independența noastră este afectată, orice cetățean din țara aceasta e afectat”, a declarat pentru Turnul Sfatului, imediat după finalizarea protestului, judecătorul Florin Zereș.

Acțiunile de acest gen vor continua și săptămâna viitoare.

“Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Sibiu, întrunită la data de 15 martie 2019, a hotărât, cu majoritate de voturi, suspendarea ședințelor de judecată în perioada 18 – 22 martie 2019, în intervalul orar 10:00 – 11:00, ca formă de protest împotriva dispozițiilor OUG nr. 7/2019 și menținerii în vigoare a acestui act“, se arată într-un comunicat semnat de judecătorul sibian Florin Zereș și transmis redacției Turnul Sfatului.

54224999_386031565316685_6715831719833894912_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Cetățean arogant

Acum 5 ani

Mai, sa fie! Va asumați și pierderea salariului? La plăcinte înainte! Mai bine ați judeca corect cauzele românilor.
Raspunde

zis

Acum 5 ani

ce fain! banu' gros raspundere zerooooo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus