X
Lacul Capra. Sursa: descoperalocuri.ro

Incident pe munte: o fetiță de cinci ani a alunecat de pe cărare și a căzut peste 150 de metri

O fetiță de doar cinci ani, aflată pe o cărare de munte împreună cu familia ei, a alunecat și a căzut pe grohotiș și teren accidentat mai bine de 150 de metri.

Incidentul a avut loc în zona Șaua Caprei, în cursul zilei de duminică. ”O fetiță de cinci ani, din Brașov, a alunecat de pe cărare și a căzut de pe creastă aproximativ 150 – 200 m, spre lacul Capra, pe grohotiș și teren accidentat”, arată reprezentanții Serviciului județean de ambulanță, care au fost solicitați să intervină în zona Bâlea. Potrivit informațiilor culese de ei, tatăl fetiței este cel care a transportat-o la punctul de prim ajutor al celor de la Salvamont.
”Fetița prezintă traumatism cranian cu marcă temporală, excoriații faciale. Este conștientă, fără afectare neurologică deocamdată”, mai relatează cei de la Ambulanță. Fata a fost trnasportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului județean din Sibiu.

Foto: Lacul Capra. Sursa: descoperalocuri.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Schiorul de serviciu

    Am văzut căzătura în direct.Nu a alunecat 150m ci doar vreo 50.Nu era în șaua Caprei ci pe poteca care traversează vârful Văiuga spre vârful Vânătoarea lui Buteanu.Tatăl ei a transportat-o până s-au întâlnit cu Salvamontul, în zonă șaua Caprei.

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact