Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Ion Ariton, audiat de procurorii DNA

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat azi la sediul DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care DLAF a sesizat posibile acte de corupţie, comise în principal de Obreja, în contextul organizării galei "Campion pentru România", la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, relatează Mediafax. Agenția de presă susține că Ion Ariton nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Este a doua vizită a fostului ministru la DNA, după ce a mai fost audiat în același dosar și în data de 3 septembrie.
Agenția de presă mai notează că procurorii anticorupţie i-au audiat în acest dosar, printre alţii, pe fostul antrenor al lotului naţional de box Titi Tudor, Fănel Trandafir, antrenorul lotului naţional de box feminin, Adrian Lăcătuş şi alţi oameni din lumea boxului românesc, în legătură cu organizarea Galei de box profesionist "Campion pentru România" de către firma fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, în cadrul căreia a avut loc şi meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean-Paul Mendy, care s-a desfăşurat pe 9 iulie 2011, la Romexpo.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

vecina

Acum 10 ani

cind se va face legatura si intre ariton si eur/oil
Raspunde

brrrrrrrrr

Acum 10 ani

si cei daca e audiat.il doaren cot..dna face din banditzi oameni curatzi....sunt totzi o ciroba....bn k va fura politicienii..meritatzi soarta de ,,iobagi,, cat timp nu iesiti in starda si nu se face ordine la averile ilicite
Raspunde

traian

Acum 10 ani

Ar trebui sa ramina la mititica pentru mult timp acest gunoi
Raspunde

usurel

Acum 10 ani

bai daca era justitie in tara nui vedeai pe astia de afiseaza prosperitate si opulenta sfidatori si aroganti de zici ca ei sunt destinati de puteri malefice s-a ne conduca sunt niste trapadusi de fosti fuctionarasi publici ajunsi prin prostia noastra de votanti iresponsabili si acum isi dau aere de salvatori ai natiei ,uitativa unde au adus tara cind arata cozile disperari la ajutoarele de alimente UE ,ba ne meritam soarta ,te pacalerte odata dar de 5 -6 ori este cam mult ,ba tribunale populare cu jurati din societatea civila ,s-au nu vedeti cine are prosperitate in tara asta vesnic in criza ,magistrati ,politiceni si sponsori lor legati la bani publici ,de aia nu avem autostrazi si somaju este la 50 la suta in tara asta varza nu ar trebui s-a fie somaj ,se traieste ca acum 2-300 de ani ,daca invie satramosi nostri ramin surprinsi cind constata ca nu s-a schimbat nimic de la disparitia lor acum 300 de ani ,singura surpriza MEGA GIPURILE IN CARE SE PLIMBA TUNARI TARI
Raspunde

@brrrrrrrrr (IP 192.109.190.88)

Acum 10 ani

tie ti-as da inchisoare pe viata pentru violul gramatical
Raspunde

lol

Acum 10 ani

Pai si asta cu IP 5.15.79.144 (de-si zice: usurel... beli-mi-ai ...) merita inchisoare pe viata pentru acelasi delict, mai ales ca imbecilul este recidivist in violarea limbii romane, el postand zilnic comentarii agramate la toate articolele, facand propaganda sasului cel corupt si putred de bogat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus