Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Olimpiada Nationala de Matematica organizata la Sibiu

Ministerul Educaţiei Naţionale a desemnat anul acesta Sibiul ca gazdă a Olimpiadei Naţionale de Matematică, faza naţională, ediţia 65, care se va desfăşura în perioada 7-11 aprilie 2014.

Astăzi, de la ora 16:30, la Sala Sporturilor „Transilvania” Sibiu va avea loc festivitatea de deschidere a olimpiadei. La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 600 de elevi din întreaga ţară.

Vor fi implicate în activităţi aproximativ 300 de cadre didactice - Comisia Centrală, profesori însoţitori şi profesori din judeţul Sibiu şi 100 de voluntari - elevi din cadrul Colegiului Naţional „Gh.Lazăr” Sibiu şi Colegiului Naţional „O. Goga” Sibiu.

În 10 aprilie, de la ora 10:00, în Aula Magna a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu va avea loc festivitatea de premiere organizată pentru clasele a V-a şi a VI-a.

În 11 aprilie, de la ora 10:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu va avea loc festivitatea de premiere organizată pentru clasele a VII-a – a XII-a.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus