Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Baut si fara carnet, a ajuns in sant

Un tânăr de 20 de ani, din județul Brașov, s-a urcat la volan băut bine, cu toate că nici măcar nu avea permis de conducere. Deznodământul este previzibil: șoferul amețit și neexperimentat a ajuns cu mașina în șanț.

Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, pe DN14, între localităţile Laslea şi Hoghilag. Șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în rigola ce mărgineşte drumul. “Tânărul nu a suferit vătămări corporale, dar, la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, s-a dovedit, de asemenea, că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului.

Foto: Arhivă
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 185

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus