Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Mitropolitul Ardealului a pus piatra de temelie pentru o noua biserica

Înaltpreasfinţitul Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a aşezat zilele trecute piatra de temelie pentru noua biserică din localitatea Păuca.

Momentul a avut loc în cadrul unei slujbe religioase, la finalul căreia ÎPS Laurenţiu ”i-a felicitat şi încurajat pe credincioşii din Păuca pentru demersul iniţiat şi i-a îndemnat să susţină constant pe preotul paroh Horea Stanciu şi autorităţile locale la lucrările de zidire”, conform unui comunicat al Mitropoliei Ardealului.

Credincioşii au avut posibilitatea să se închine la moaştele Sfântului Andrei Şaguna, aduse de la Catedrala mitropolitană din Sibiu, iar la final au primit iconiţe ale sfântului ierarh.

Viitoarea biserică de la Păuca va avea hramurile “Naşterea Maicii Domnului” şi “Sfântul Ierarh Andrei Şaguna, Mitropolitul Transilvaniei”.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

x

Acum 9 ani

Inca una??????? De asta o ducem rau, ortodoxia e raul suprem al acestei natii
Raspunde

Y

Acum 9 ani

Corect!
Raspunde

intreb

Acum 9 ani

5000 euro pt deplasarea mitropolitului in zona . daca se confirma nu ma mir deloc
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Unde-i piatra?In poza se vad doar niste bolovani!
Raspunde

alzara -serios

Acum 9 ani

In sat exista o frumoasa biserica din 1806 . De ce 700 lovuitori nu se pot mandri cu ea (rugaciunea e altceva...)? Sasii s -au multumit cu cea din sec XIII. Alre nevoi nj mai are o comuna atat de vrednica? Despre popime -nimic (bun) !
Raspunde

un cetatean

Acum 9 ani

Este trist ce vad...in romania se construiesc biserici dar scoli si spitale nu. Asta rezulta daca ati votat galeata si sapca...Toti meritam asta meritam sa avem numai biserici si sa murim in lipsa tratamentelor medicale si sa fim analfabeti in lipsa scolilor.
Raspunde

ET

Acum 9 ani

Iar???? Astia si parlamentarii niste putori pe banii nostri!! Stapanaiti de bani, fac cladiri nu cred in biserici, fac publicitate la oase nu cred in moaste, cred in diavol nu in preotie
Raspunde

david ptr@1

Acum 9 ani

asa-i
Raspunde

puhoi de biserici

Acum 9 ani

In romania s-a construit 3000 de biserici in ultimii 20 de ani, si nici un spital de STAT, doar private... e foarte trist. S-a inmultit afacerea preoteasca, in timp ce a scazut enorm serviciile medicale!!! foarte foarte TRIST
Raspunde

allin4.ro

Acum 9 ani

Inca una...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus