Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Parc nou in Valea Aurie. Si pentru copii, si pentru adulti

Cel mai nou loc de joacă public din Sibiu a fost inaugurat astăzi în cartierul Valea Aurie. Parcul de pe strada Ludoș are atât echipamente de joacă pentru copii și micuți sub 3 ani, cât și câteva instalații de mișcare în aer liber pentru adulți.

La inaugurarea parcului a fost prezent și primarul Klaus Johannis, căruia o mămică i-a transmis că se bucură de noul loc de joacă, dar că "ar fi foarte bine dacă ar fi încă de pe câteva ori atâtea instalații câte sunt aici", sugerându-i edilului că este nevoie de mai multe locuri de joacă, chiar mai mari decât acesta.

În noul parc au fost amplasate două complexuri cu tobogan şi leagăne, un leagăn tip cuib, o piramidă pentru căţărat, echipamente pe arc elicoidal pentru copii sub trei ani şi un leagăn cu două şezuturi. Pentru a completa locul de joacă au fost instalate şi cinci echipamente pentru fitness destinate adulţilor.

Montajul echipamentelor și instalarea gardului de protecție a costat Primăria peste 7.000 de lei. Crearea aleilor asfaltate a fost de peste 70.000 de lei. Aleile din locul de joacă au forma a două frunze de stejar.

Echipamentele amplasate în locul de joacă din Valea Aurie sunt parte din totalul de echipamente achiziţionat de Primăria Sibiu în luna iulie a acestui an. Valoarea totală a contractului de achiziţie a fost de aproape 235.000 de lei. O parte din aceste instalaţii au fost utilizate pentru amenajarea acestui nou loc de joacă, celelalte fiind instalate în locurile de joacă existente pe strada Lungă, pe strada Siretului, pe Aleea Biruinţei, pe Aleea Artileriştilor, în locul de joacă de lângă Interex, pe strada Ion Neculce şi în Piaţa Iancu de Hunedoara.

"Proiectul de creare de noi locuri de joacă va continua, în paralel cu completarea cu echipamente a locurilor de joacă din cartiere. De altfel, Primăria Sibiu a investit în fiecare an sume importante în acest scop. Spre exemplu, în anul 2013 a fost alocată o sumă de 266.000 de lei pentru amenajarea acestor locuri de joacă și amplasarea de aparate de fitness, iar în anul 2012 a fost alocată o sumă de 457.000 de lei", se arată într-un comunicat al Primăriei.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

23 comentarii

alegator

Acum 9 ani

Campanie electorala ieftina.
Raspunde

SB

Acum 9 ani

Succes!
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Avantajul nostru este ca Johannis este in campanie electoral de 14 ani. De-aia avem un oras asa frumos. Dezavantajul nostru este ca primul nostru ministru nu este in stare sa termine nici macar o bucata de autostrada in campanie electorala. Dar a reusit sa ea autobuze. Ca acolo nu e nimic de organizat si manageriat. E simplu: iei banii cetatenilor, comanzi autobuzele de la primul dealer si te duci si imparti in stanga si-n dreapta in schimbul loialitatii politice.
Raspunde

Valea Aurie

Acum 9 ani

Pai era si cazul, caci pe cel existent la infiintarea cartierului l-a transformat in piata si acum sunt d oar ruine si balarii acolo.
Raspunde

BV pt. SB

Acum 9 ani

Multumex !
Raspunde

ptr alegator poz 1

Acum 9 ani

pesedist ofticos ca multi atii.fapte nu minciuni ca la voi in partid
Raspunde

Ericus

Acum 9 ani

Parcul de copii din Subarini are nevoie urgenta de modernizare. E f vechi si unele din echipamente pot chiar rani copii. Si parcul de pe zid de langa skateparc (teatru) e in aceiasi situatie
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Laba, laba si iar laba .
Raspunde

Luminita

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

cetateanu turmentat

Acum 9 ani

acun se vede ce a facut si face johannis de 14 ani in sibiu ,numai unu cu ochelari de cal nu vede ,din 750 de strazi de pamint 90 la suta din ele chiar si cele asa zise asfaltate era o combinatie de pamint ,petrisi si bucatele de asfalt acum adevarate bulevarde ,[calea poplaci ,transilvaniei etc ] acum ce vreti ,s-a mai faca si jupinu judetului ca asta in afara de o piata de briza cu citeca mese la sala de sport transilvania si de vopsit gardu spitalului si de taiat panglici la ce i-a lasat ,boteesh ,nimis din ce a promis in campanie ,mari proiecte dupa modelu comunist s-a facem dar s-a nu facem ,noua la adevarati sibieni ne pare rau de faptul ca se duce la mitici ,dar tara i-l cere s-a ne scape de cumetrtiile politice si jafu la bani publici facut de 25 de ani de fosti nomenclaturisti si activisti cu fii si nepoti lor ,felicitari johannis sper s-a ne lasi continuator ca nu vrem s-a ajunga sibiul cum lai preluat in 2000 ,adica o ruina ,si sper ca si tara va arata intrun viitor cit mai apropiat macar ca sibiul acum ,mult succes ca este mult de lucru ,si in complectare vezi inainte de a fi uns presedinte s-a nu uiti de giratorile planificate anul acesta
Raspunde

@10trompeta turmentata

Acum 9 ani

Mai lasa bautura la serviciu...dauneaza grav creierului(nu e cazul la tine..tu-l ai spalat sau lipsa!) si mai bine pune dreaq mana pe carte pt ca esti cel mai jalnic ,mai analfabet si mai servil slugoi al sasului giratoriu-6 case din meditatii...tu cred ca ai un giratoriu si-n pivnita sau cocioaba unde stai ....hi hi hi:)))))))))))
Raspunde

Adrian Razvan

Acum 9 ani

Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti textul \"Info\" la email: [email protected]
Raspunde

victoria

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul Info la adresa de email:[email protected]
Raspunde

anti ciuma rosie

Acum 9 ani

sa ne aducem aminte cum arata Sibiul pe vremea lui Condurat si inaintea lui , cand era primar un betivan de la PSd..uitati-va ce se intampla la CJ - auzi de Cindrea numai cand mai inaugureaza ceva lasat de Bottesch sau vreo 2 km demarati de el sau cand il ataca pe Johhanis...in rest liniste si pace....ZERO REALIZARI
Raspunde

un sas

Acum 9 ani

mergeti dinspre Orlat si sibiel sa vadeti drum facut de cindrea te rastorni cu masina mica tra. psd.
Raspunde

un sas

Acum 9 ani

mergeti dinspre Orlat si Sibiel sa vadeti drum facut de cindrea te rastorni cu masina mica tra. psd.
Raspunde

z

Acum 9 ani

parc, dar mai ales viitoare buda pt caini
Raspunde

@14

Acum 9 ani

cand a avut sibiul primar psd? cartierul valea aurie a fost construit inainte de 1989, de atunci nu s-a finalizat nici piata agroalimentara, aleile betonate sunt aceleasi de peste 30 ani.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

cand a avut sibiul primar psd? cartierul valea aurie a fost construit inainte de 1989, de atunci nu s-a finalizat nici piata agroalimentara, aleile betonate sunt aceleasi de peste 30 ani.
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : [email protected] .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : [email protected] .
Raspunde

cetateanul turmentat

Acum 9 ani

in perioada 92-96 , Sibiul a avut primar un betivan PSd
Raspunde

tunesol

Acum 9 ani

bai sifon de ma trimiti s-a invat la ce iti ajuta tie scoala aia multa cu care te lauzi ,tu esti un pupincurist frustrat care tragi prafuri pe nas ,ba singe in alcol dute si iati doza zilnica ,tu daca intro zi nu bei inseamna semn rau ,,ba apucate de marile proiecte ,ca johannis pina ai vopsit tu gardu spitalului ,a modernizat 70 de strazi ,a construit 3 viaducte un spital nou [piediatrie ] ,acum se lucra la podu peste cibin ,viaductu de pe calea suri mici ,tu deocamdata esti tot la vopsit gardu spitalului ,ca de ala nou ce s-a mai vorbim s-a asteptam s-a revina ,botessh ,johannis vezi pina vei ajunge sef la cotroceni ,ale 4-5 giratori promise a fi executate anu asta in rest felicitari ,ai transformat sibiul in cel mai invidiat oras din tara lui copy -paste ,se vede dihonia nationala pe care ai stirnito la frustrati de pretutindeni ,in rest tie bai alcol o votca la bord ca iti mai improspatezi memoria si altfel judeci
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus