Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

90% dintre sibieni si-au platit impozitele la timp

La finalul perioadei în care sibienii și firmele de aici își puteau achita dările la bugetul local fără majorări (adică până la finele lunii septembrie), autoritățile locale au numărat achitarea totală a 88,7 milioane de lei, adică 89,56% din încasările preconizate pentru acest an.
Persoanele fizice au plătit impozite și taxe în valoare totală de 31,6 milioane de lei, sumă ușor mai mare (cu 0,16%) decât cea adunată la 30 septembrie 2013. În schimb, în cazul persoanelor juridice, creșterea încasărilor din impozitele și taxele locale este de peste șapte procente, valoarea totală fiind de 57 de milioane de lei, se arată într-un comunicat al administrației locale.
În acest an, impozitele și taxele locale au același nivel ca și anul trecut. Celor care nu au achitat aceste dări până la finele lui septembrie, li se aplică penalități de 2% pe lună din suma restantă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 214

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

burebista

Acum 9 ani

Impozitele le platim la timp,dar cand reabilitezi fatada unei cladiri si montezi schela pe trotuar(domeniu public)esti obligat sa platesti cateva sute de lei pentru o saptamana!!!Hai cu totii la vot!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus